Свет

ИМАЛИ НЕПУНЕ ДВЕ ГОДИНЕ: Мајка (38) убила близанце, а неће јој се судити за убиство! Кад је стигла хитна помоћ, рекла им је болесну ствар!

Мајци која је убила свог сина и ћерку близанце више се неће судити за убиства након што је судија наложио психијатријски извештај о њеном менталном здрављу.

Саманта Форд (38) је поднела предлог за кривично дело у стању неурачуњивости за смрти 23-месечних малишана Џејка и Клои.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тужилаштво је то данас прихватило на данашњем Олд Бејлију. Према писању Мирор-а, убила је своје близанце на Боксинг Деју пре него што је отишла на вожњу и слупала аутомобил.

Њен аутомобил се сударио са камионом на аутопуту А299 Танет у Лондону 27. децембра, мало пре 3 сата ујутро. Кад су хитна помоћ стигла, она им је рекла да провере њен дом у Вествуду јер су њене бебе биле тамо.

Болничари су покушали да спасу децу, али су их одвели у болницу и касније прогласили мртвима.

Форд, из Вествуда, била је ослобођена данашње расправе када је тужилац Едвард Браун QЦ потврдио да је прихваћен његов предлог. Судија Едис одложио је казну до 26. јула у очекивању даљњег психијатријског извештаја које се бави њеним стањем и прогнозама.

Познато је како се Форд преселила у изнајмљену кућу у Маргатеу у Кенту након што је купила кућу са Стивеном Фордом, њеним супругом.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Миррор/ Н.М.