Издвајамо Србија

ЈЕЗИВО! Ово је РАЗЛОГ због ког је монструм Јовановић из Сурчина брутално мучио, па убио и бацио у септичку јаму троје људи!

Pixabay.com

Драгослав Јовановић (25) је брутално мучио и убио троје људи, Неђу Шубару (42), његову мајку Даринку Шубару (75) и његову тетку Миљу Петковић (80), због дуга око стана који им је Јовановић продао.

Јовановић је Шубари, који му је био пословни сарадник, дао стан у Београду а да овај њему заузврат да аутомобил марке „мерцедес“ и остатак новца за стан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шубара тај дуг месецима није исплаћивао Јовановићу, због чега је он у току ноћи упао у стан у ком је била ова породица и са још три помагача, мучио мушкарца и две старије жене, убио их, а потом њихова тела бацио у септичку јаму на плацу који је у власништву његовог оца Љубомира Јовановића, познатијег под надимком Стаклени, иначе познатог сурчинског криминалца. Због помагања Јовановићу, ухапшене су три особе: Милош С. (31), Лазар Д. (22) и Никола Ч. (20).

Милош С. је ухапшен због саизвршилаштва, Лазар Д. због помагања у том тешком кривичном делу, а Никола Ч. за помагање учиниоцу после убиства. Њима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду, саопштио је МУП.

Тела Недје Шуабре, његове мајке Даринке(75) и тетке Миље Петковић (80) пронађена синоћ у септичкој јами иза тржног центра у Сурчину на плацу који припада Љубомиру Јовановићу. Њихов нестанак полицији је пријављен 10. јуна.

Драгослав Јовановић је извршио самоубиство пошто је у Блоку 45 прошле недеље насред улице пуцао у супругу Теодору Јовановић (25), пред њиховим једанаестомесечним дететом које је било у колицима. Јовановић се, мислећи да је убио супругу, дао у бег кроз парк у Блоку 45, медјутим полицајц који је био у близини злочина појурио је за њим и Јовановић је у паници пуцао себи у главу. Од тих повреда је преминуо после четири дана.

 

Извор: Блиц.рс./Ало.рс/М.Ч.