Издвајамо Свет

МИСТЕРИОЗНИ СНИМАК ИЗ ЧЕРНОБИЉА СВЕ ОСТАВИО У ШОКУ: Створење необјашњивог облика УТЕРАЛО СТРАХ У КОСТИ! (ВИДЕО)

Пре више од седам година с радошћу је причала о анализи тироидне жлезде због које су јој лекари убризгали радиоактивни тенецијум

Једна радознала девојка, чије име нам није познато, јер не жели да открије, отишла је у Чернобиљ у намери да разбије бројне митове око радијације у том насељу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је пре тога изјавила да за њу не постоји вишак штетног зрачења или превише рискантан излет. Пре више од седам година с радошћу је причала о анализи тироидне жлезде због које су јој лекари убризгали радиоактивни тенецијум.

– Ја сам радиоактивна жена и баш ми је забавно – написала је ома у опису видеа на Ју Тубу.

Она је у свом видеу показала како хода на од 5 километара од нуклераке где се десила највећа нуклеарна катастрофа икада на планети док у руци носи апарат за мерење радијације.

У позаидни се види нуклеарна елекрана чије је језгро експлодирало, али у току видеа може се приметити нешто чудно како се помера, али нико не може да докучи о чему се ради.

Створење необјашњивог облика се појавило, али је покушавало да се сакрије….

Није познато ни да ли је ауторка снимка овако нешто приметила, али остаје да погледате и уверите се.

Погледајте снимак, а на тачно 1:09 обратите пажњу:

Подсећамо, чернобиљска катастрофа догодила се 26. априла 1986. године у нуклеарној електрани Чернобиљ. У експлозији и пожару испуштене су велике количине радиоактивних елемената у атмосферу, која се проширила на већи део западног СССР-а и Европе. Чернобиљска катастрофа је била разлог за 53 директне смрти и безброј хроничних болести.

Према извештајима, техничари су вршили експериментално искључивање када је неочекивани удар енергије изазвао пуцање заштитне посуде и експлозију зграде. Игор Грамоткин, бивши директор Чернобиљске електране, тврдио је да ће требати 20.000 година да би подручје 19 км удаљено од Чернобиља било погодно за људско становање.

 

Извор: Еспресо.рс