loading...
Издвајамо Свет

МИСТЕРИОЗНИ СНИМАК ИЗ ЧЕРНОБИЉА СВЕ ОСТАВИО У ШОКУ: Створење необјашњивог облика УТЕРАЛО СТРАХ У КОСТИ! (ВИДЕО)

Пре више од седам година с радошћу је причала о анализи тироидне жлезде због које су јој лекари убризгали радиоактивни тенецијум

Једна радознала девојка, чије име нам није познато, јер не жели да открије, отишла је у Чернобиљ у намери да разбије бројне митове око радијације у том насељу.

Она је пре тога изјавила да за њу не постоји вишак штетног зрачења или превише рискантан излет. Пре више од седам година с радошћу је причала о анализи тироидне жлезде због које су јој лекари убризгали радиоактивни тенецијум.

– Ја сам радиоактивна жена и баш ми је забавно – написала је ома у опису видеа на Ју Тубу.

Она је у свом видеу показала како хода на од 5 километара од нуклераке где се десила највећа нуклеарна катастрофа икада на планети док у руци носи апарат за мерење радијације.

У позаидни се види нуклеарна елекрана чије је језгро експлодирало, али у току видеа може се приметити нешто чудно како се помера, али нико не може да докучи о чему се ради.

Створење необјашњивог облика се појавило, али је покушавало да се сакрије….

Није познато ни да ли је ауторка снимка овако нешто приметила, али остаје да погледате и уверите се.

Погледајте снимак, а на тачно 1:09 обратите пажњу:

Подсећамо, чернобиљска катастрофа догодила се 26. априла 1986. године у нуклеарној електрани Чернобиљ. У експлозији и пожару испуштене су велике количине радиоактивних елемената у атмосферу, која се проширила на већи део западног СССР-а и Европе. Чернобиљска катастрофа је била разлог за 53 директне смрти и безброј хроничних болести.

Према извештајима, техничари су вршили експериментално искључивање када је неочекивани удар енергије изазвао пуцање заштитне посуде и експлозију зграде. Игор Грамоткин, бивши директор Чернобиљске електране, тврдио је да ће требати 20.000 година да би подручје 19 км удаљено од Чернобиља било погодно за људско становање.

 

Извор: Еспресо.рс

 

loading...