Издвајамо Србија

ТАДИЋ ШОКИРАО У УТИСКУ НЕДЕЉЕ Изговорио једну очајничку реченицу, Оља Бећковић остала без текста, у студију НАСТАО МУК!

Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић изјавио је у Утиску недеље да је правио грешке много пута.

Гостујући у синоћној емисјији „Утисак недеље“ председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић оценио је да пропали протести „1 од 5 милиона“ „нису изгубљени“ и том приликом указао да је протестима потребна кретативност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Мора више креативности и духа да се уведе да бисмо избегли декаденцију“, признао је Тадић, одговарајући на констатацију новинара недељника „Време“ Теофила Панчића који је навео да је на почетку веровао да му је место на тим протестима, али да су они ушли у своју декадентну фазу.

„Ипак се нешто десило, људи су се међусобно окуражили и рекли – „хајде да пустим глас“, констатовао је Панчић и указао на то да Вучић има већинску подршку.

„Људи из културе, који су у једном тренутку водили протесте, мисле да је до декаденције протеста довело то што су политичке странке стале на њихово чело, али осилације у протестима се дешавају и увек ће се дешавати“, рекао је Тадић.

Он је оценио да су протестима, како би успели, потребни и људи из културе и политичке странке.

„Политичари не треба да мисле да протести могу да успеју без људи из културе, као што су и људима из културе потребне организација и инфраструктура политичких странака, јер без тога не могу да одраде тај посао – да Вучић изгуби изборе“, рекао је Тадић и изјавио како он лично није био „мед и цвеће“, као и да је правио грешке много пута.

„Нисам био мед и цвеће, правио сам грешке много пута“, рекао је очајнички бивши председник Србије, што је довело до непријатне тишине у студију.

Извор: Ало