Србија

АЛБАНЦИ СПРЕМАЛИ ПОКОЉ СРБА! Откривени злочиначки планови терориста на Косову, СУКОБ ИЗБЕГНУТ ЗА ДЛАКУ!

У дану када је Рамуш Харадинај саслушан у Суду за ОВК ‘косовска полиција’ у Урошевцу ухапсила 18 особа са великим арсеналом оружја * Пронађено 10.000 евра у кешу, 37 пиштоља, три ‘калашњикова’, 15 пушака, 9.000 метака * Сумња се да су планирали нападе на Србе у случају да Харадинаја задрже у Хагу

Терористи, ратни другови бившег ‘косовског премијера’ Рамуша Харадинаја спремали су  покољ Срба у покрајини посто је њихов вођа позван на саслушање у Суд за ОВК!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У дану кад је Харадинај саслушан у Хагу ‘косовска полиција’ је у Урошевцу ухапсила 18 људи који су код себе имали прави арсенал оружја. Током рације је пронађено 10.000 евра у кешу, 37 пиштоља, осам ловачких пушака и још седам оружја дугих цеви, као и три аутоматске пушке АК-47 (‘калашњиков’), два полуаутоматска оружја, ваздушна пушка и чак 9.000 метака различитих калибара! Сумња се да су ови људи планирали хаос на Косову у случају да Харадинаја задрже у Хагу!

Паклени план

Тужиоци из Урошевца саопштили су да је полицијска акција спроведена на неколико локација широм Косова и да је ухапшенима одређен притвор до 48 сати. Они се терете да су учествовали у ‘неовлашћеном увозу, извозу, снабдевању, транспорту, производњи и размени оружја’, али није конкретно откривено коме је ово оружје било намењено и за који циљ. Зато се сумња да је главни задатак ове организоване групе био да нападну Србе на Косову у случају да Харадинај буде задржан у Суду за ОВК, с обзиром на то да се злочинац сумњичи за ратне злочине у покрајини на основу доказа које је наша држава набавила.

Сувише је ово велика количина оружја која је нађена баш у дану кад хашки тужиоци саслушавају Харадинаја. Само наиван човек може поверовати да су ово ‘обични’ трговци оружјем. Пре ће бити да је реч о организованој групи људи, блиских Харадинају, који су имали задатак у да у случају лоших вести по Харадинаја нападну Србе и освете свог шефа – преноси наш извор близак безбедносним службама, који је из разумљивих разлога инсистирао на анонимности.

Коментаришући ове наводе, бивши официр ЈНА Веселин Шљиванчанин каже да га ово нимало не изненађује.

– Још од 1999. године територија лажне државе Косово је најнестабилнија територија на Балкану, у којој цвета трговина дрогом, организовани криминал и опште безакоње. Готово сам уверен да је ово организована акција, односно план да се Срби додатно застраше и тако елиминишу евентуално нови сведоци против Харадинаја. Међународна заједница све ово зна, али ништа не предузима и то је најгоре. Вероватно је сам Рамуш све то организовао, јер је сличне ствари радио и раније – истиче Шљиванчанин.

Плаше се затвора

Љубан Каран, бивши потпуковник КОС, оцењује да је сасвим могуће да су припремани насилни ‘протести’.
– Није у питању само Харадинај, већ широка лепеза криминалних активности која доноси огроман новац, а која би могла да се распадне Харадинајевим одласком у затвор. Вероватно је овај план био главни разлог прилично кратког саслушања Харадинаја у Хагу, јер би и џепарош био испитиван дуже од сат времена. Креатори овог плана нису били сигурни у ком правцу ће отићи саслушање и зато су смислили план за ‘враћање контроле’. Кад је Харадинај изашао, све се повукло и оправдало некаквом великом полицијском акцијом – подвлачи Каран.

 

Извор: Информер.рс