Спорт

ЧЕМУ СВЕ ОВО?! СРАМАН ПОТЕЗ МИЛИЦЕ ДАБОВИЋ! Цео свет се диви ЛАВИЦАМА, а она их НАЈСТРАШНИЈЕ ПРОЗИВА: Ударила на Марину и бивше саиграчице!

Ово јој стварно није требало! Бивши капитен женске кошаркашке репрезентације Србије, Милица Дабовић, на скандалозан начин је испрозивала српске кошаркашице и селекторку Марину Маљковић.

Наша женска кошаркашка репрезентација изборила је директан пласман у четвртфинале Европског првенства. Девојке су у „групи смрти“ имале максималан учинак, а својим залагањем и борбеношћу одушевиле су љубитеље кошарке широм света.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И док читава Европа са дивљенем прича о нашим кошаркашицама, Милица себично ставља себе у у први план и срамно напада бивше саиграчице и селекторку.

Дабовићева је на свом Инстаграм профилу објавила „пост“ који је згрозио јавност у Србији. Ми вам га преносимо у целости:

„Хвала ти, мајко, хвала ти, оче, тако ћу почети. Срећна, испуњена и у сузама.

У животу ме је истина и искреност коштала свега… Али никад нисам желела да се служим лажима и манипулацијама иако је то оно што данас најбоље пролази…

Драга моја децо, пријатељи, познаници, драга фамилијо са инстаграма 🙂 драги људи и нељуди… Добијам превише питања где год се појавим зашто ја не играм и где сам ја у репрезентацији.

О мојим играчким квалитетима говоре само резултати, играла сам у 15 земаља, најбољим клубовима, најјачим лигама, освајала трофеје, признања за најбољег тројкаша, крадљивца лопти, најкориснијег играча, а оно најважније била званично у избору ФИБА капитен најуспешније репрезентације у 21 веку. Мом народу, мојој Србији сам донела као капитен пехар првака Европе и олимпијску бронзу.

О мојим људским квалитетима може говорити моја породица, пријатељи, људи који ме знају колико ме увек и само водило срце и борба за правду и истину.

Истину ћу реци и овај пут па нека ме неко демантује ако може, жели или уопште има чиме… НЕКА МИ СУДИ…

Јесте опростила сам се, али опростила се и Дајана Бутулија у Београду у Хали спорова па ето је… Иста Дајана против које немам ништа, за коју је Марина говорила свашта али удала је сестру за Марининог брата и увек била добар и послушан тастер па ето можда разлога. Мусовићка се породила пре три месеца и ето је на списку као да је са планете Криптон, остале нећу именовати да им не правим проблеме али према Марини – једна је била луда, у моје време Владавине, друга је била зло, трећа је била да прави друштво “другарици”, четврта је била ту да буде дворска луда… а ја сам испала будала“, навела је Милица Дабовић.

Боли ме што нисам на терену да оставим срце као увек, да славим, вриштим, да се кидам, али сам на трибинама иако сам још много могла да дам, одакле свим срцем са својим сином, мојом најсветлијом медаљом из душе и срца дајем подршку мом тиму, мојим девојкама које сам увек штитила и подметала ледја и налазила снаге. Волим своју земљу, породицу, пријатеље, свој народ и знајте жао ми је што нисам на терену, а питала сам, молила сам да по ко зна који пут оставим срце за све вас. То је одлука једне особе, њене сујете, њених комплекса.

Напред девојке, само храбро, воли вас Мили“, завршила је Дабовићева

 

Извор: Курир.рс