Србија

Изнела сам јој воду, а она ми је ово тражила: У несрећи погинуло четворо младих, а ЈЕДИНА ПРЕЖИВЕЛА је прво изговорила ове речи

Нисам смела да изађем напоље, прича Драгица Илић, испред чије куће се у месту Табановић код Шапца рано јутрос догодила страшна саобраћајна несрећа у којој је четворо младих људи изгубило животе.

Управо она је била та која је са једином преживелом, девојком која је у овом стравучном удесу изгубила сестру, прва разговарала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећна девојка је, каже, била испред њене куће, где је седела. Била је свесна.

– Изнела сам јој воду, а она ми каже да одем да погледам да ли је жива њена сестра. Ја јој кажем да од страха не смем – прича видно потресена Драгица.

Она је описала и како је изгледао тренутак када се удес десио. Каже, толико је ударац био јак, да је пала са кревета.

– Од силине ударца сам пала са кревета а касније, кад сам чула шта се десило, нисам смела да изађем напоље. Син и снаја су покушавали да помогну – прича Драгица.

Преживела девојка је одмах питала за сестру, али други сведок свог ужаса који се јутрос догодио, каже да је била у шоку.

– Једино је девојка која је возила била жива. Али, и она је била у шоку, није знала где се налази – испричао је „Блицу“ Милан Илић, који је међу првима покушао да помогне.

Овај стравичан удес десио се у раним јутарњим сатима у месту Табановић код Шапца. Од укупно петоро путника у аутомобилу „форд фијеста“, старости између 18 до 20 година, само једна девојка је преживела. Она је превезена је у шабачку болницу и у стабилном је стању.

Претпоставља се да је узрок несреће непилагођена брзина и да су се ови млади људи највероватније враћали из ноћног провода.

Да ствар буде још гора, све ово догодило се на око километар од места у коме су ови млади људи живели.

Према за сада непотврђеним информацијама, аутомобил „форд фијеста“ шабачких регистрација се испревртао неколико пута. Од силине ударца, из земље је ишчупан стуб јавне расвете, па је кућа која се налазила одмах поред, остала без струје.

 

Извор: Блиц.рс