Србија

ЛЕШ СТРПАЛА У КОФЕР И СПАЛИЛА ГА У КОНТЕЈНЕРУ! Испливали детаљи шта је ћерка политичара радила са телом девизне пензионерке

Фото: Јутјуб

Јелена Шпаговић (25), ћерка Саше Дујовића, бившег посланика и другог човека странке Српска десница, која се сумњичи за убиство девизне пензионерке Мајде Гаровић (80) из Земуна, спаковала је њен леш у већи кофер, а потом га три дана држала у изнајмљеном стану у Земуну, ексклузивно сазнаје „Ало!“.

Она је у помоћ позвала брата Момчила Дујовића (21), говорећи му да из тог стана треба да изнесу једну стару фотељу са траговима криви, али му није открила шта се догодило.

– Јелена је тог дана позвала Мајду у свој стан, у којем је живела. После свађе и туче убила је старицу, али још није познато чиме јој је задала смртоносне ударце. Затим је њено тело сакрила у изнајмљени стан у Земуну и држала га тамо три дана! Онда је у помоћ позвала брата Момчила, рекла му је да треба да јој помогне да изнесе неку стару фотељу, не говорећи му шта се догодило – наводи се у решењу о спровођењу истраге у коју је „Ало!“ имао увид.

Кофер са телом старице ставила је после тога у свој „пежо 508“ и одвезла у викенд-насеље Крчедин.

– Кофер са телом старице спалила је у контејнеру, тако да је оно скоро потпуно угљенисано. На контејнеру и на другим местима нађени су њени ДНК трагови – пише у решењу о истрази Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици.

Како „Ало!“ сазнаје, Јелена и Момчило су деца Саше Дујовића из првог брака. После развода родитеља, Момчио је живео са мајком Биљаном и сестром на Бежанијској коси.

– Момчило је завршио средњу медицинску школу. Једно време ју је похађао редовно, да би касније прешао на ванредно школовање. Мајка их је оставила пре неколико година, а Момчило је тада једно време живео сам у Земуну. Колико знам, није користио наркотике, а последњих годину-две скрасио се и почео да ради. Дружио се са фудбалерима и кретао се у фином друштву. Када смо чули због чега је ухапшен, остали смо у шоку – причају Момчилови познаници, који не могу да верују да је умешан у стравичан злочин.

Како „Ало!“ сазнаје, Јелена име синчића од три и по године из брака са мужем са којим је се развела после девет година везе и брака.

Она се код тужиоца бранила ћутањем, али само је кратко рекла да њен брат није умешан у злочин! Момчило је казао да не зна ништа о монструозном догађају и прошао је испитивање на полиграфу.

Јелена се терети да је 15. јуна убила Мајду Гаровић јер јој је дуговала 2.500 евра, а тело убијене жене нађено је 20. јуна. Јеленин брат Момчило сумњичи се за помагање.

Сестри и брату одређен је притвор до 30 дана, а њихови адвокати су уложили жалбе.

 

Извор: Ало.рс