Србија

ЛЕШ СТРПАЛА У КОФЕР И СПАЛИЛА ГА У КОНТЕЈНЕРУ! Испливали детаљи шта је ћерка политичара радила са телом девизне пензионерке

Фото: Јутјуб

Јелена Шпаговић (25), ћерка Саше Дујовића, бившег посланика и другог човека странке Српска десница, која се сумњичи за убиство девизне пензионерке Мајде Гаровић (80) из Земуна, спаковала је њен леш у већи кофер, а потом га три дана држала у изнајмљеном стану у Земуну, ексклузивно сазнаје „Ало!“.

Она је у помоћ позвала брата Момчила Дујовића (21), говорећи му да из тог стана треба да изнесу једну стару фотељу са траговима криви, али му није открила шта се догодило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јелена је тог дана позвала Мајду у свој стан, у којем је живела. После свађе и туче убила је старицу, али још није познато чиме јој је задала смртоносне ударце. Затим је њено тело сакрила у изнајмљени стан у Земуну и држала га тамо три дана! Онда је у помоћ позвала брата Момчила, рекла му је да треба да јој помогне да изнесе неку стару фотељу, не говорећи му шта се догодило – наводи се у решењу о спровођењу истраге у коју је „Ало!“ имао увид.

Кофер са телом старице ставила је после тога у свој „пежо 508“ и одвезла у викенд-насеље Крчедин.

– Кофер са телом старице спалила је у контејнеру, тако да је оно скоро потпуно угљенисано. На контејнеру и на другим местима нађени су њени ДНК трагови – пише у решењу о истрази Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици.

Како „Ало!“ сазнаје, Јелена и Момчило су деца Саше Дујовића из првог брака. После развода родитеља, Момчио је живео са мајком Биљаном и сестром на Бежанијској коси.

– Момчило је завршио средњу медицинску школу. Једно време ју је похађао редовно, да би касније прешао на ванредно школовање. Мајка их је оставила пре неколико година, а Момчило је тада једно време живео сам у Земуну. Колико знам, није користио наркотике, а последњих годину-две скрасио се и почео да ради. Дружио се са фудбалерима и кретао се у фином друштву. Када смо чули због чега је ухапшен, остали смо у шоку – причају Момчилови познаници, који не могу да верују да је умешан у стравичан злочин.

Како „Ало!“ сазнаје, Јелена име синчића од три и по године из брака са мужем са којим је се развела после девет година везе и брака.

Она се код тужиоца бранила ћутањем, али само је кратко рекла да њен брат није умешан у злочин! Момчило је казао да не зна ништа о монструозном догађају и прошао је испитивање на полиграфу.

Јелена се терети да је 15. јуна убила Мајду Гаровић јер јој је дуговала 2.500 евра, а тело убијене жене нађено је 20. јуна. Јеленин брат Момчило сумњичи се за помагање.

Сестри и брату одређен је притвор до 30 дана, а њихови адвокати су уложили жалбе.

 

Извор: Ало.рс