Регион

МЛАДИЋ КОМЕ СУ У ДИСКОТЕЦИ ОДСЕКЛИ УВО: Осакаћен сам за цео живот, а ни сам не знам зашто!

Извор: јутјуб

Елмир Ровчанин (27) из Бродарева, жртва масовне туче у ноћном клубу у Пријепољу, каже за Курир да не може да верује да у 21. веку неко некоме одсече део тела.

Осакаћен сам за цео живот! Остао сам без ува. Не могу да верујем да у 21. веку неко некоме одсече део тела. Покушавам да разумем да ли је нормално да 30 људи туче једног човека.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овим речима започео је за Курир исповест Елмир Ровчанин (27) из Бродарева, коме је 7. јула у масовној тучи у дискотеци у Пријепољу одсечено уво.

Изашао из болнице

Елмир каже да су лекари из Београда дали све од себе да му низом операција сачувају уво, али да нису успели у томе.
– Моје тело није прихватило пришивено уво и, након колегијума лекара, одлучено је да ми се оно ипак одсече – каже Ровчанин са кнедлом у грлу и додаје:
– Изашао сам из болнице пре неколико дана и сада ме чека скидање конаца. Треба да прође месец дана како бих ишао на пластичну операцију. Тужан сам и бесан, али покушавам да будем смирен – прича младић.

Према његовим речима, он и даље не може да схвати због чега му се све ово догодило.
– Враћам филм и питам се шта се дешава са људима. Како је могуће да у 21. веку неко неком одсече уво? Па то нема ни на једној утакмици, а камоли у дискотеци! – каже он и додаје:
– Размишљам да ли је мотив овог напада можда национализам. Момци који су ме напали били су под дејством алкохола и неких других супстанци – каже он.

Незадовољан истрагом

Елмир истиче и да је незадоваљан истрагом о пребијању и истиче да је отежавајућа околност то што клуб нема видео-надзор.
– Узео сам адвоката и надам се да ће се догађај расветлити. Адвокат ми је рекао да у дискотеци не постоје камере, тако да напад није могао бити снимљен – рекао је разочарани Елмир.

Подсетимо, Ровчанин је повређен када је у пријепољском диско-клубу, у коме је био с пријатељима, избила туча због разбијене флаше.
– Након гуркања у дискотеци, Ровчанин је са пријатељима кренуо кући. Дискотека има два излаза. Група од 30 младића сачекала их је на споредном излазу и напала бејзбол палицама и ножевима. У општој макљажи, неколико људи је насрнуло на Ровчанина, он се онесвестио и тада му је одсечено уво – рекао је раније извор и додао да је, осим Ровчанина, повређен још један младић.
Полиција је после туче ухапсила С. К. (37) из Прибоја.

Мотив непознат

Верујем да постоји правда

Елмир Ровчанин истиче да још увек нема поузданих информација о мотиву бруталног напада на њега.
– Не знам ко ми је ово урадио и због чега. Верујем да постоји правда. Желим да се захвалим својим пријатељима који су ме посећивали у болници и испунили ми срце. Сада сам сазнао ко су ми прави пријатељи – нагласио је повређени младић.

Бројке
– 30 младића учествовало у тучи
– 2 особе повређене
– 1 особа ухапшена

Извор: Курир