Србија

Очеви настрадалих код Шапца пре 30 година заједно имали ТЕШКУ САОБРАЋАЈКУ на готово истом месту!

Очеви Иване Б. и Миодрага Ј., који су са Саром Л. и Тањом Л. настрадали у стравичној саобраћајки јуче ујутру у околини Шапца, пре 30 година су заједно имали тешку саобраћајну несрећу, и то у непосредној близини места на коме се догодила трагедија.

Ивана и Миодраг, чији су очеви учествовали у сличној несрећи пре 30 година, живе у у суседном месту Мачвански Прчиновић, где су комшије испричале за језиву подударност.

– Ту је био Иванин отац, Драган Богуновић, који сада ради у Немачкој. Био је у колима са оцем Миодрага, дечка који је са Иваном сада погинуо. И он је био повређен. Причали су да су Драгана извукли и ставили на кола да му сачувају кичму. Ето, сад њихова деца погинуше заједно – причају комшије.

На месту стравичне несреће код Шапца, у аутомобилу у ком је настрадало четворо младих, пронађене су фотографије, а на једној од њих налази се и погинула Сара Л. са другарицама.

На фотографији, која је, како сазнајемо, настала на једној недавној прослави пунолетства, девојке, међу којима је настрадала Сара Л. усликане су са широким осмесима, пуне живота, не слутећи каква трагедија се спрема за само неколико недеља.

Како се претпоставља једна од девојака је понела слике са прославе која се догодила недавно, како би их дала другој за успомену.

Подсетимо, погинула Сара, чија је сестра Маја Л. возила аутомобил који се, након што се неколико пута преврнуо закуцао у бандеру, требало је и сама да слави пунолетство за два дана.

Тешка саобраћајна несрећа догодила око 5 сати ујутру у месту Табановић код Шапца, када је под још неутврђеним околностима аутомобил „форд фијеста“ шабачких регистарских ознака излетео са пута и ударио у стуб јавне расвете. Од силине ударца, стуб је ишчупан из земље.

У удесу су живот изгубиле Сара Л. (18) , Ивана Б. (20), и Тања Л. (18) и Миодраг Ј (20), док је Маја Л. (20) која је возила, ван животне опасности и на болничком лечењу.

Петоро младих враћало се из ноћног провода, а несрећа се догодила само километар од села Мачвански Причиновић, у коме су живели.

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јул 2019.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031