Србија

ПАНИКА У ЗГРАДИ ГЕНЕРАЛНОГ СЕКРЕТАРИЈАТА: Вучић саопштио ЦРНЕ ВЕСТИ! Оштрица се окреће ка Београду!

Фото: Јутјуб

Рамуш Харадинај јуче је поднео оставку. Харадинај је позван пред Специјални суд у Хагу. Председник Србије Александар Вучић обраћа се народу тим поводом.

Председник Србије Александар Вучић обраћа се јавности у згради Генералног секретаријата председника Републике.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Србије обраћа се поводом оставке премијера привремених институција у Приштини Рамуша Харадинаја и евентуалне импликације те оставке.

– Поводом последњег догађаја у Приштини, морамо да реагујемо смирено, одговорно, трезвено, без икакве еуфорије. Разумемо задовољство нашег народа због позива Рамуша Харадинаја на саслушање, али сматрамо да разлога за радост нема јер сагледавамо све чињенице и последице које долазе после тог чина, а то је како ће се односити Албанци и међународна заједница према српском народу – рекао је Вучић и додао да долази до још снажније и нескривеније мржње према нашем народу због онога што се догађа Хардинају.

Вучић је рекао и да сматра да ће Харадинај отићи следеће недеље у Хаг, пустиће га после 48 сати, а његова популарност ће се удвостручити!

– Њихов план је да на предстојећим изборима Харадинај и његова политичка партија изађе још снажнија – казао је председник и рекао да нас после свега овога дочекује додатни притисак!

– Западне силе ће осећати све снажнију потребу да оштрицу притиска окрећу ка Београду. Тражиће се некаква мера просека – колико су вршили притисак на њих, толико ће и на нас – објаснио је Вучић са чиме ће се наша земља суочавати.

Извор: Ало