Србија

УДАРНА ВЕСТ У АЛБАНСКИМ МЕДИЈИМА Након што је председник Србије изнео јасне чињенице о убиству Оливера Ивановића

Фото: Јутјуб

Ивановић је убијен 16. јануара прошле године у Косовкој Митровици.

Специјални косовски тужилац Суљ Хоџај рекао је данас за Лајми.нет да још увек нема доказа да би се подигла оптужница за убиство Оливера Ивановића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Још увек нема ништа ново, ми водимо истраге, предузимамо потребне процедуралне радње, то је све. Још увек нисмо подигли оптужницу, још увек прикупљамо све доказе за оптужницу – рекао је тужилац за албанске медије.

Суд у Приштини издао је, међутим, у уторак потерницу за потпредседником Српске листе, Миланом Радоичићем, иако, како каже тужилац, немају никакве доказе везане за то убиство.

Ивановић је убијен 16. јануара прошле године у Косовкој Митровици.

Док је министар правде такозваног Косова Тахири рекао да су косовске институције непрекидно радиле на разјашњавању: „Оно што могу да кажем је да су институције Републике Косово континуирано радиле да разјасне шта се десило са убиством Оливера Ивановића и ко су убице које су починиле убиство, тако да су институције непрекидно радиле, а ми још нисмо дошли до закључка истраге, питање је Тужилаштва, питање је полицијских истражитеља да раде свој посао доследно су имали огромну преданост“, рекао је Тахири за албанске медије.

Извор: Ало