Србија

ХОЛИВУД ДОШАО У НАШУ ЗЕМЉУ! Амерички глумац у центру Београда! Обожавали сте га У МНОГИМ СЕРИЈАМА, а он је ОДУШЕВЉЕН СРБИЈОМ!

Холивудски глумац Дејвид Боријаназ тренутно борави у Београду због снимања треће сезоне серије „Морнаричке фоке.“

Згодни глумац се прославио бројним улогама у серијама, а најпознатије су „Бафи, убица вампира“ и „Кости“. Он је пре пар дана стигао у Београд где снима нове сцене које ћемо гледати у трећој сезони војне драме ‘Морнаричка флота’.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Радња серије прати елитну војну јединицу којој су поверени најтежи и најопаснији државни задаци, а Боријаназ глуми вођу Џејсона Хајеса. први кадрови Београда на америчкој телевизији ЦБС биће емитовани већ 2. октобра 2019. године, за када је заказана премијера треће сезоне серије.

Дејвид је одсео у једном од београдских хотела и редовно објављује фотографије на свом Инстаграм налогу из српске престонице, где показује своје задовољство због свог боравка у нашој земљи.

Он је објавио и фотографију филмске екипе, а испод ње је написао „Српски асфалт“, док се у коментарима могу видети многе похвале на рачун Србије.

Један део Београда је затворен за саобраћај и пролазнике због снимања, а једна од сцена снима се на Тргу Николе Пашића. Поред Девида се на сету налази бројна екипа, покретне кућице али и, за потребе серије, возила ватрогасаца и хитне помоћи.

 

Извор: Ало.рс