Србија

ХОРОР НА ЛИНИЈИ 860 ЗА ОБРЕНОВАЦ: Ево чиме мигранти возачима прете?!

БЕОГРАД – На Савском тргу, окретници линије 860 која саобраћа ка Обреновцу, шокирани путници снимили су како група миграната покушава да уђе у аутобус без плаћене карте.

Домаћи путници су се препали када је мигрант кренуо ка аутобусу. Он је почео да бесни па су га једва остали мигранти зауздали и смирили да не дође до много горих ствари.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Редовни путници на овој линији кажу да се овакве ствари стално догађају – мигранти покушавају да уђу у аутобус и свађају се са возачем, ударају по возилу и прете…

Гестикулирају као да ће му одсећи главу, пуцати… Нисмо имали забележен физички напад на возача, углавном су то претње, али дешава се и да ударају песницама о стакло – кажу у превознику „Стрела Уб“.

– Малтретирају путнике, остављају флаше, направе хаос у аутобусу. Наши људи не знају шта да раде. Увек их је по 4 до 6 у групи. Дешава се да уђе, на пример, њих шесторо, а да купе три карте. Одбијају да изађу и нико не може да их избаци – кажу у „Стрели“.

Како кажу, њихова возила за Обреновац су нова, и не могу да дозволе да путници, били то мигранти или не, који неће да плате карту улазе и уништавају аутобусе.

Извор: Курир/Телеграф