Свет

ИЗДАХНУЛА НА МАЈЧИНИМ РУКАМА! Родитељи гледали како јој ајкула одгриза ногу! Пливала ка њима без руке, а поред ње у води био МАМАЦ

Џордан Линдзи (21) растргали су морски пси док је пливала на Бахамима пре два месеца, а прича је сада добила нове детаље.

Отац је проговорио отворено о свему у емисији “Good Morning America“, пише Тhe Sun.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Напала су је три морска пса, а у болници је проглашена мртвом. Отац је за несрећу раније окривио туристичку агенцију која је организовала пливање са свињама током којег је девојка и нападнута.

Тата Мајкл рекао је како је његова ћерка свим снагама покушала да побегне од морских пса иако јој је десна рука била одгризена.

Он је у близини хранио свиње, а описао је како је све изгледало:

– Моја жена Ками чула је како неко виче ‘мама’ и окренула се да погледа о чему је реч. Мислила је како око ње пливају делфини. Викала је да плива према њој, а тек онда је схватила да су јој морски пси растргали руку. Почела је да плива према мами, али онда јој је други морски пас одгризао ногу.

Родитељи девојке коју су убили морски пси криве туристичку агенцију за трагедију Мама је чак покушала да удари морске псе и одвукла је ћерку до стене, а Џордан је на крају умрла на њеним рукама.

Породица жели да се осигура већа сигурност свим рониоцима на острвукако се не би овако нешто поновило. Овај напад био је први такав у последњих десет година.

 

Извор: Večernji.hr/ Ало.рс