Србија

МИЉАНА ОТИШЛА ДА КУПИ ЋЕРКИЦИ СЛАДОЛЕД И НЕСТАЛА: Ако је видите одмах ЗОВИТЕ ПОЛИЦИЈУ!

Миљана Весић (35), девојачко Станић, нестала је јуче око 12 часова у Рибарима, месту поред Шапца.

Како се наводи, жена је нестала испред супермаркета у којем је радила око 12 сати у Улици Церска 42 и од тада јој се губи сваки траг.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Миљана је тог дана отишла у радњу пре посла да би купила ћерки (8) сладолед и себи цигаре.

– Колеге су је виделе када је ушла у радњу око 12 сати. Смена јој почиње у 14 часова. Она ту иначе редовно купује намирнице јер живи близу. Међутим, наводно је убрзо виђена у магацину радње, након чега је изашла испред објекта, од тада је нико више није видео ни чуо. Сва документа су јој остала у магацину, а бицикл испред маркета, објашњава Миљанин рођени брат Горан Весић.

Он каже да је са њом имао јако добар однос и да би први знао да је она својевољно нестала, као и да је са рођацима и пријатељима претражио све.

– Телефон је остао са њом и био је недоступан када је нестала. Био је доступан тек увече, па је онда био укључиван и искључиван све до 2, 3 ујутру, када више није био уопште, а знам да јој је батерија на телефону веома лоша , наглашава брат.

Женин нестанак је пријавио супруг који је у време нестанка био на послу.

Како каже Горан, Миљана је пре одласка у куповину ручала са ћеркицом којој је рекла пре 12 сати да иде да јој купи сладолед.

Извор: Курир