Србија

Мистериозни бициклиста био на насипу у време убиства певачице Јелене Марјановић?! Оно што ће рећи мења СВЕ!

Фото: Јутјуб

До уласка Зорана Марјановића у судницу остало је још месец дана, а процес деценије, како су га многи с правом назвали, већ шокира јавност!

Како се сазнаје, један од главних адута у одбрани Марјановића да је убио своју супругу Јелену биће и мистериозни бициклиста којег је Зоран кобног 2. априла видео на месту злочина!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицајац га пустио

Иако се од првог дана као кључни сведок у истрази убиства помиње Милан Р., који је возио бицикл на насипу у време убиства певачице, Зоранов отац Владимир прошле недеље је указао на још једног бициклисту којег су камере снимиле. Владимир тврди да је он ишао са места убиства, а да га је полицајац пустио! Њиме се позабавила и истражитељка Катарина Остојић, која од почетка прати овај случај.

Након Јелениног нестанка спомињао се извесни бициклиста који је 2. априла био на насипу, а који је снимљен како тог дана пролази поред полицајаца без икаквог заустављања и легитимисања. Током истраживања дошли смо до идентитета тог бициклисте, иначе извесног С. Р. из Црвенке, чији се изглед заправо поклапа са човеком са спорног снимка – објашњава Остојићева.

Брани се са слободе

Зорану Марјановићу, који се терети за брутално убиство супруге, прети 40 година затвора. Оптужница против њега подигнута је фебруара 2018, али је више пута враћана на допуну.

Ипак, Апелациони суд почетком јуна правоснажно је потврдио оптужницу, а Марјановић ће суђење дочекати са слободе.

Она наводи да је управо Зоран Марјановић овог бициклисту препознао и тврдио да је у тренутку убиства био на месту злочина!

– Марјановић је њега видео 2. априла након што је Јелена нестала. Очигледно је да није у питању бициклиста који је саслушан у склопу истраге, већ неки други. У сваком случају, за расветљивање овог случаја неопходно је утврдити шта је он у датом тренутку тражио на месту злочина – додаје Остојићева.

Ново вештачење

Адвокат Небојша Милосављевић тврди да су вештачења оно на чему Марјановићев тим браниоца мора да инсистира током поступка.

– Мислим да је за суђење кључно да се одради ново вештачење базних станица, потпуније од претходног. То вештачење би дало одговоре на многа питања, пре свега на тачно кретања Зорана Марјановића у тренутку злочина – каже Милосављевић.

Тактика

Мистериозни бициклиста само је један од доказа које ће Марјановићеви адвокати употребити на суду. Познати београдски адвокат Небојша Милосављевић каже да ће до почетка суђења можда доћи до спектакуларних обрта у случају!

– Верујем да су Марјановићеви адвокати припремили одређену тактику и да постоје нови детаљи, попут овог, који ће тек током суђења бити откривени! У сваком случају, мислим да можемо да очекујемо бројне обрте у случају, али сам исто тако убеђен да ће убица бити откривен – каже Милосављевић.

Извор: Ало