Србија

НЕЋУ ДА ЋУТИМ! Директорка онкологије Даница Грујичић дигла целу земљу на ноге: Ја сам лажов, неко ко не брине како ће се деца лечити!

Професорка Грујичић у свом отвореном писму подвукла је да је њен циљ као директорке Института јасан и да, као такав, ником не би требало да смета.

Докторка Даница Грујичић је малтене преко ноћи постала главна тема свих медија и, како каже, сазнала о себи да је “лажов, диктатор, нерадник, неко ко не брине како ће се болесна деца лечити и још гомилу срамних ствари које немају везе са истином”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Десетак дана траје неоснована плаћена хајка на мене у једном од медија. Разлог томе је решеност мене и мог тима да не дозволимо приватне комбинације, бизнис и бахатост појединцима на Институту за онкологију. И докле год сам директор тог института, тако ће остати, ма каква се хајка водила на мене“, навела је на свом Фејсбук налогу проф. др Даница Грујичић, директорка Института за онкологију, која се већ данима бори против оптужби на рачун свог рада.

Она је у отвореном писму, између осталог, истакла и да свој кредибилитет и знање није стекла у новинама, већ мукотрпним радом током претходних 35 година.

– Овде није реч о мени, нисам ја ни прва ни последња која је добила овакав третман. Само што ја нећу да ћутим и нећу да се повучем – поручила је директорка Института за онкологију.

Она се захвалила свима на подршци, а нарочито, како је навела, својим студентима, колегама и младима, поручивши на крају: „Победићемо!“.

 

Извор: Ало.рс