Регион

Отац трагично страдале штићенице дома тврди да је њена смрт несрећан случај!

Зеница још оплакује прерано угашен живот 16-годишње Аделисе Тахировић, која је у ноћи са петка на суботу пала с балкона на другом спрату зграде Дома за незбринуту децу и на месту подлегла.

Огроман шок

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Болом схрвани Армин, отац девојчице, упркос огромном шоку који је доживео, успео је говорити о трагедији која га је задесила.

– Још не могу веровати да се то догодило, да сам изгубио своју мезимицу. Тешко ми је. Шок, неверица и бол. Огроман је ово удар за мене, супругу и фамилију – казао је Тахировић.

Будући да су се у јавности појавиле бројне верзије трагедије, Тахировић подвлачи да се ради о несрећном случају те да никад нису имали проблема ни с ким у Дому – од радника до осталих штићеника.

Потврдио је да су његове кћерке у Дому откако је пропао његов први брак.

– Кћерке су у дому већ 14 година. Нажалост, ја их нисам дао у Дом. Бринуо сам се са својом мајком о њима. Наставио сам то и након што су дате у Дом. Увек сам био уз њих – говори он.

Маштала да буде финансијски техничар

За несрећну девојку сви имају речи хвале. Била је ученица Економске школе у Зеници. Маштала је да једног дана буде финансијски техничар.

Извор: Блиц