Србија

ТРАГЕДИЈА ПОРОДИЦЕ РАНЧИЋ ИЗ ПИРОТА!

Марјан Ранчић из Пирота, који је тешко повређен у саобраћајној несрећи у Бугарској у којој су настрадале његова ћерка Анђела (16) и супруга Светлана (54), изгубио је битку за живот.

Подсетимо, стравична саобраћајна несрећа догодила се код места Кочериново. На лицу места преминула је Светлана, док је њена ћерка Анђела повредама подлегла у болници.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Светланин муж Марјан (60) који је био за воланом, тада је са тешким телесним повредама превезен у болницу. Он у Универзитетској клиници „Света Ана“ у Софији због неколико операција био у индукованој коми.

Познаници и пријатељи ове породице у шоку су због трагедије и о њима имају само најлепше речи.

– Радио је у омладинској задрузи, а солидарност и емпатију за друге, односно несебичност, стекао је као дете радећи на готово свим радним акцијама које су организоване у овом делу Србије. Тих је и ненаметљив и увек спреман да прими савет али и да га искрено да. Породица му је светиња и све је њој подредио – причају познаници породице Ранчић.

Због чега је Марјан Ранчић скренуо у супротну траку ауто-пута недалеко од граничног прелаза Кулата, и сударио се са аутобусом који је превозио путнике, још увек није јасно. Аутомобилом марке „фиат панда“ и раније су путовали на одмор, а за Марјана кажу да је савестан и дугогодишњи возач.

Извор: Курир