Свет

Ухапшена мајка која је своју ћерку третирала као ПСА !

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Шестогодишњу девојчицу из Бургеведела, код Хановера, више од годину дана брутално је злостављала ођена мајка. Затварала ју је у кавез за псе и стављала јој огрлицу за дресирање паса која даје електрошокове!

Кућица на имању окруженом шумом делује као рај за децу, али за једну девојчицу је била пакао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рођена мајка ју је кажњавала на начин на који се данас не толерерише ни кажњавање паса: држала је дете у кавезу за пса и терала је да носи огрлицу за псе која је истовремено и електрошокер.

Пред Покрајинским судом у Хановеру почео је процес против мајке монструма (44) због тешког злостављања детета. Судије је посебно потресло то што је мајка на почетку суђења почела да напада ћеркицу која је злостављала! Тврдила је да малена, која данас има 10 година, измишља! А за повреде које је малена имала и које је полиција документовала рекла је да су настале тако што јој је ћерка често испадала из руку.

Како се наводи у оптужници, мајка је у од августа 2016. до септембра 2017. брутално кажњавала ћерку. Осим што ју је закључавала у кавез за транспорт паса, остављала ју је у шуми и тукла бичем, кожним каишем и комадима дрвета.

„Те драстичне казнене мере примењивала је кад год је, према њеном мишљењу, ћерка била непослушна или дрска „, рекао је за Хановерше алгемајне цајтунг Томас Клинге, портпарол тужилаштва у Хановеру.

Огрлица коју јој јој је стављала намењена је псима, а омогућава да се помоћу даљинског управљача задају болни струјни удари и законом је забрањена у Немачкој. Жена је наводно имала такву огрлицу зато што је гајила псе.

За девојчицине муке сазнало се када се поверила блиској особи. У оптужници се наводи да дете и данас ма изражен страх од везивања због претрпљених патњи. Она и њена млађа сестра поверене су на старање Служби за бригу о омладини.

Извор: Курир.рс