Србија

ВУЧИЋ СЕ ОБРАТИО СРПСКОМ НАРОДУ: Ево шта ће бити са Косовом!

Председник данас обилази југ Србије.

Нећу да обећавам оно што не може да се обећа, али немојте да чекамо да држава увек помаже, и да исправља нешто за шта су други пре нас криви. Не може Србија да нађе толико пара колико смо изгубили грешкама оних који су били пре нас. Зато смо овде данас, указали смо вам поштовање, али смо и учинили нешто конректно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Само вас молим да разумете да у држави не располажемо ћупом који је без дна из ког се ваде паре. Безброј пута сам молио инвеститоре да дођу у Крупањ и Љубовију. И људи су пристали да дођу тек када смо почели да градимо ауто-путеве. Баш зато је важно развијање инфраструктуре у целој земљи – поентирао је Вучић.

– Ништа нам не смета да имамо више новца и више инвеститора. Тек када будете добили ауто-пут, ја знам да ће Топлица бити у сигурним рукама. Видећете много више машина и радова, видећете којом брзином ћемо све да радимо. Рок је до јуна, а ја вам кажем да ћемо отворити све већ у априлу. Кажем вам зато што хоћу вама да покажем колико смо способни да енергично радимо и да се боримо за своје грађане и за своју земљу.

Председник се потом осврнуо на проблем Косова, као и угрожености нашег народа на северу покрајине.

– Ви знате да сам ја другачији од оних који воле да се јуначе а допринели су независности тзв. Косова. И они би данас да нам соле памет. Ми се не јуначимо, знамо колико смо мали и слаби у односу на свет, али смо јачи из дана у дан, и то ћете видети по својим примањима, по томе колико се ради и гради сваки дан, али и по снази наше војске. Ми деце више за бацање немамо, морамо да сачувамо нашу будућност – рекао је Вучић, а затим послао јаку поруку свима онима који не мисле добро нашој земљи.

– Моја порука за све вас, ко год да долази у Београд и Србију, ко год да нам прети, не брините, ја се нећу јуначити, али никоме нећу дати да пљуне на образ Србије и да гази нашу земљу! Србију нећете победити и нећете протерати Србе. Олуја против српског народа више неће бити. Држава Србија протеривања и нападе на наш народ више никада неће дозволити.

 

Извор: Srbijadanas.com