loading...
Издвајамо Србија

ЗАПАД У ШОКУ ПОСЛЕ ВУЧИЋЕВИХ РЕЧИ: Србија више није тако мала и слаба, да би…

Фото: Јутјуб

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић поручио је у Новом Саду, на свечаности поводом 11. годишњице СНС-а и страначке славе, да чланство треба да буде свесно постигнутих резултата, да се не плаши изазова и да настави да се бори за напредак Србије.

Александар Вучић је поручио да су пред Србијом важне године, важније од оних кроз које су грађани заједнички успели да прођу и то са добрим резултатима.

Истакао је да се политика увек тицала људи, јер од људи нема ништа важније.

Суштина није у власти и лидерству, већ у визији о успешној земљи и напорима да се тај сан оствари, сматра Вучић.

Честитајући чланству крсну славу, као и грађанима, уз жељу да је у здрављу и весељу дочекају идуће године, Вучић је рекао да за то време треба много да се уради и да грађани живе боље.

Вучић је истакао да је његова „замерка најбољој странци у земљи што не води довољно рачуна о обичним члановима“.

„Руководићемо се само својим интересима“

Вучић је поручио да Србија више није тако мала и слаба да би јој неко одређивао шта треба да ради.

Поручио је да ће Србија потписивати споразум с ким хоће, са циљем да свом сељаку обезбеди пласман за његову робу.

„Ми ћемо се руководити својим интересима, српским интересима, Србија на првом месту“, нагласио је Вучић.Током говора, лидер СНС-а је направио лапсус, када је уместо имена своје садашње странке, почео да изговара име некадашње, на шта су окупљени реаговали аплаузом.

„Мени је најважније да сви људи разумеју да ни ја, а ни ви који се у Српској ради… шта ћете… од прошлости не можете да побегнете и боље је да сâм штосеве на свој рачун правим“, рекао је Вучић.

Члановима странке је поручио да се не плаше да причају о резултатима, пренео је јавни сервис.

„Пет принципа СНС-а, најважнији да млади не одлазе“

Вучић је истакао да је важно да СНС остане доследна својим кључним принципима којих има пет, без обзира на то ко ће је предводити у будућности, а да је најважнији да се спречи одлазак младих из земље.

Први је, како каже, пажљиво чување мира и стабилности и увек миран одговор, а други чување политичке самосталности и независности.

Као трећи принцип истакао је даљи економски напредак. Четврти и најважнији принцип је, каже, брига о младима и демографија.

Пети принцип је да се људи у странци увек, у свему што раде, осврну на прошлост.

Извор: rs.sputniknews.com

loading...