Издвајамо Србија

ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Лидер СРС све ради по налогу енглеске службе, он је Хрват и… (ВИДЕО)

Четнички војвода Милика Чеко Дачевић рекао је да је лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ највећа превара у историји Србије, да је ђак Мике Шпиљка, који како каже као нилски коњ ових дана блеји по свим телевизијама.

Дачевић у интервјуу за Славија инфо тв између осталог каже да је војвода Војислав Шешељ је највећа превара у историји четничког покрета и додаје да су и код њега, као и код Рамуша Харадинаја сведоци мистериозно нестали.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Војислав Шешељ и сваки од његових ради за ДБ. Све што је од књига написано то му пише и одрађује Државна безбедност и његови „Лауфери“ како каже. А то су папири који су чврсти, па нису ни за тоалет папир. Шешељ на свим одборима подели његове књиге и каже им колико морају да продају за 15 дана и све их рекетира. Све рекетира и до данашње власти тако ради. То је једна обмана и превара српског народа, тако је и дијаспору злоупотребио. Слао је људе код војводе Ђујића, слао је у Аустрију, слао је у Швајцарску да би узео нешто. Његову породицу и синове изузетно ценим и поштујем и то су једни паметни момци. Желим да Србија личи на њих, али што се Војислава Шешеља тиче он је једно велико зло, заједно са Вуком Драшковићем. Шта је он урадио у Хагу? Он је све радио у договору са енглеском службом и он све по њиховом налогу ради – рекао је он.

Дачевић је даље изразио сумњу да је Шешељ одговоран за одређена убиства.

– Ја сам говорио за убиство супруге Слободана Јовића, који је два пута био посланик у Скупштини. Кроз књиге његове Јовић напада Шешеља за то, а он ништа није одговорио. Сви сведоци из Хага који су причали против Шешеља, су мртви како то? Шешељ сада не силази са ТВ, као нилски коњ дође и блеји по цео дан – каже он.

Он открива и како је изгледало хапшење Војислава Шешеља у Гњилану.

– Он је требао да буде ликвидиран испред Подујева, ја сам тада звао моју екипу да би то пропратили. Полиција га је зауставила и тражила да прегледа аутомобил. Шешељ је пљунуо једног полицајца, садашњег генерала у полицији. Он га је нокаутирао и похаписио их све и стрпао их иза браве у Гњилану. Тамо је он са Томом и Стојковићем три месеца одвалио у затвору. То је било 1995. године – тврди он.

Четнички војвода тврди да Шешељ нема крштеницу и да никада није крштен у православној цркви јер је Хрват.

– Војислав Шешељ је слао покојног Красића у цркву где је рођен да му дају крштеницу. Он човек отишао тамо и њега (Шешеља) нема. Шешељ нема крштеницу, црква му је не да. Јер су тамо Шешељи били Хрвати. Црква не сме то да му да, може само неки свештеник због тога да одлети из службе јер то је фалсификат. Он једноставно нема крштеницу, он није крштен. Он је од Мике Шпиљка ђак. Он је црвени војвода, лажни војвода. Он је једна превера. Шешељ је само трговац који ради за своје интересе, тако је и продао гласове 300.000 Милошевићу када је добио изборе – рекао је Дачевић.

Шта је још рекао погледајте у интервјуу:

 

Извор: Еспресо.рс