Србија

ПРОНАЂЕНА ДЕВОЈЧИЦА КОЈУ ЈЕ ТРАЖИЛА ЦЕЛА СРБИЈА! Мајка остала у шоку када је сазнала где је била!

Девојчица М.Ц. (13) из Чонопље, која је нестала у понедељак пронађена је у Пландишту, готово 200 километара од места где живи, потврдила је „Блицу“ породица.

„Нашли су је. Идемо у Пландиште по њу „, кроз сузе је за „Блиц“ рекла девојчицина мајка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је испричала, девојчица је нађена у Пландишту, али још не зна детаље у вези са тим где је и с ким провела ноћ, као ни да ли је физички и психички добро.

Међутим, до Пландишта код Вршца их дели око 200 километара пута, будући да је дете из околине Сомбора.

Како сазнаје „Блиц“, М.Ц. се дописивала дечаком из места Маргита код Пландишта и тренутно се налази у полицијској станици у овом месту.

Према информацијама које је породица до сада имала, девојчица се сама упутила ка Зрењанину

-Супруга и ја смо рано отишли на посао, а она је са млађом сестром, која иде у 3. разред, бициклом отишла у школу, као што то чине сваког јутра. Међутим, остала је испред школе и кад је сестра ушла унутра она је села на бицикло и отишла према Кљајићеву, које је удаљено 4 км од Чонопље. То смо сазнали од спремачице у школи, која је срела на излазу из села. Још додаје да је приметила да је имала слушалице у ушима, испричаје претходних дана за Нове Апатинске новине Зоран, отац М.Ц.

– Јавио нам се недавно један човек из Зрењанина, који је рекао да је повезао, јер је стопирала и да му је рекла да иде „код дечка“ у Боку (село код Зрењанина). Јавили смо полицији и надам се да ће је пронаћи, рекао је јуче Маријин тата.

 

Извор: Блиц.рс