Регион

ХАОС НА ПЛИВАЊУ ЗА ЧАСНИ КРСТ: Поп се измотавао, па изазвао општу тучу нервозних такмичара (ВИДЕО)

Туризам у Бугарској мора процветати после овог клипа.

Један од најгледанијих видео-клипова на Јутјубу долази нам из Бугарске. Иако је снимљен пре неколико година, опет је постао актуелан у ово доба. У центру пажње нису бугарски фолкери, већ једно необично „пливање“ за часни крст.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај видео клип је једно време био обрисан, али срећом сада је враћен тамо где је неопходан – на интернет.

Дакле, снимак почиње. Окупљени такмичари стоје на ивици градске фонтане, пуне прљаве воде која им једва сеже до колена. Ту је и свештеник, који се након изговорене молитве спрема да баци крст у фонтану и тиме означи почетак јуриша за часном наградом.

Међутим, поп тада показује своју шеретску страну, а један од такмичара своју нестрпљивост да баш он буде тај који ће узети крст, те упада у воду пре времена, након чега га је поп погледао с осмехом који као да је поручивао: „Па где си пожурио, сине?“

Najbolji post na internetima zauvek

Posted by ženska posla on Thursday, January 19, 2017

Покушај други. Поп се окануо шегачења са спремним такмичарима, и бацио крст. Кандидати (иначе, потпуно обучени) „запливаше“ ка крсту. Међутим, и други покушај проглашен је неважећим с обзиром да је поп – промашио фонтану.

„Браво, Ивана“, узвикивала је окупљена маса док су остали гледали у чуду с обзиром да међу „пливачима“ није било жена. Мистерија је експресно решена: Ивана је била жена из публике која је стајала с друге стране фонтане. Поп је промашио фонтану, али крст није промашио Ивану, која га је донела свештенику назад.

Покушај трећи. Поп погађа фонтану, такмичари ускачу, али у причу се укључује лукави Бугарин који је стао с друге стране фонтане и први зграбио крст, победнички га винувши у ваздух.

Ексалација општег беса „пливача“ који су се на фер начин борили да дођу до крста достиже врхунац. Почиње песничење, затим и раздвајање, а на крају и псовке, које је лепша половина једног од „пливача“ упутила „варалици“ у наранџастој јакни.

Уз погрдне речи, мокру одећу и презрив поглед попа према младићу који је упропастио церемонију, завршава се снимак ове бугарске комедије.

Извор: Ало