Србија

СЕРГЕЈ ШОКИРАО БАКА ПРАСЕ: „Ја бих се дете на твом месту заклао зарђалом кашиком“

Фото: Јутјуб

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић постао је познат по својим испадима и увредљивом начину комуникације на друштвеним мрежама. Овога пута отишао је корак даље: са његовог твитер налога упућен је морбидан одговор на твит, ни мање ни више, него Баки Прасету.

„Мој добри камерман је чукнуо мог поршеа док га је возио без дозволе. Шта чинити?“ гласио је твит најпознатијег „јутјубера“ у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српски глумац и политичар упутио му је, благо речено, морбидан одговор.

„Ја бих се дете на твом месту заклао зарђалом кашиком“ – написао је Трифуновић на Твитеру.

Ово, иначе, никако није први пут да Трифуновић има овакве испаде на Твитеру: поручивао је политичким противницима да „једу го*на“, слао их под „Плави мост“, новинарке поистовећивао са проституткама, и томе слично.

Иначе, „зарђале кашике“ је у „српски политички речник“ деведесетих година увео председник Срске радикалне странке, Војислав Шешељ, а глумац је, по свему судећи решио да опонаша лидера радикала.

Уместо да спашава свој и рејтинг Покрета слободних грађана чији је председник, Сергеј Трифуновић определио се да простачким испадима и цитирањем вероватно најпознатијег политичког шарлатана у Србији, Војислава Шешеља,рејтинг који је у паду, чини се, доданто снижава.

Извор: Блиц