Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ УКЉУЧИО У ПРОГРАМ УЖИВО: Ухапшено 80 људи

Извештај претходне ноћи у Србији

Полиција је са надлежним прекршајним судовима на територији Србије процесуирала око 80 особа које су прекршиле полицијски час претходног дана који је трајао од 18 часова до 5 сати ујутру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Број је мањи у односу на претходну недељу када је процесуирано око 120-130 особа током једне ноћи.

На Петроварадину код Новог Сада, јутрос око 2 сата догодио се покушај убиства.

– Новосадска криминалистичка полиција ухапсила је Лазара Ј. (47) из Беле Цркве који је осумњичен да је у једној кући у Мажуранићевој улици на Петроварадину ножем напао и више пута убоо Велесина Џ. (58). Потезању ножем претходила је свађа два мушкарца током које је Веселин Џ. дрвеном оклагијом напао и више пута ударио Лазара Ј. Видно су били под дејством алкохола – саопштио је Младен Мијатовић.

Оба мушкарца су због задобијених повреда задржана у Клиничком центру Војводина. Лекари су констатовали да оба мушкарца имају лакше телесне повреде.

У Чачку је полиција ухапсила Марка Н. (24) јутрос око 6 сати. Осумњичен је да је намерно поломио стакла на два прозора на гимназији у Чачку која се налази у улици Жупана Штрацимира. Мушкарац је ухапшен и приведен у полицијску станицу по налогу надлежног јавног тужилаштва и током истраге би требало да буде утврђен мотив за разбијање прозора.

Извор: Ало.рс/ М. Г.