Свет

ВЕЛИКА ТУГА! Млада певачица умрла услед неразјашњених околности! Имала је само 30 година!

Америчка певачица и текстописац Кејди Гровс (30) преминула је 2. маја 2020. године у Нешвилу. Она је умрла природном смрћу, након што се борила са здравственим проблемима неколико месеци раније.

Њена породица је након аутопсије открила да се ради о природној смрти и да су убиство и самоубиство одбачени као могућ узрок смрти. Најављујући лосе вести на Твитеру, певачицин брат Коди Гровс је открио да је она патила од неких необјављених болести за које јавност није знала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мртвозорник је завршио аутопсију и открио да тамо није било знакова да је извршила самоубиство или да је убијена. Кејди Гровс је умрла природном смрћу – твитвовао је.

– Она је имала неких медицинских проблема прошле јесени и наша претпоставка пре даљег тестирања је да су се неки од њих можда вратили – написао је он.

Коди је додао да се његова млађа сестра радовала предстојећим месецима и објављивању новог албума.

– Наш последњи разговор је био о њеним новим песмама. Она ми је послала да их оценим – рекао је.

Њен музички тим је претходних годину дана радио на музичком материјалу.

– Људи којима је била окружена су волели музику, смех, кување, такосе а нарочито њену породицу – написао је њен ПР менаџер у изјави.

Њена смрт се брзо проширила у медијима, па је њена породица замолила новинаре и фанове да се суздрже од спекулација. Њен тим ће наставити да ради на њеној музици и објавиће материјал овог лета, што ће бити доступно веома брзо на интернету.

У њеним последњим објавама Кејди је говорила о свом менталном здрављу током карантина због коронавируса.

Шеста недеља? За све ово време сам напустила кућу три пута како бих се возила колима да не бих полудела – написала је она 16. априла ма Инстаграму.

– Немам телевизор, тако да сам била тотално сама са својим мислима, страховима, анксиозношћу у свом кревету у Нешвилу где нема никог другог – додала је.

– Понекад је моје психичко стање ужасно. Комплетно сам сама и уплашена док сам далеко од свих које волим и једино што могу јесте да се упослим и преживим све ово – рекла је.

– Неки дани су бољи. Знам да нисам једина у свему овоме јер сви исто проживљавамо, одвојени али заједно – додала је она.

У реду је да сте уплашени и да постоје дани када само плацате и коса вамје везана у пунђу, док не желите да изађете из пиџаме. Али је такође океј да пребродите све дан по дан. Моје срце је уз вас – закључила је Кејди.

Њен брат је открио да је она сада “горе” са својом браћом Кејсијем и Келијем, који су умрли 2007. и 2014. године.Оба брата су умрла у 28. години и обојица су умрли од прекомерне дозе лекова. Док је била жива, Кејди је сматрала да су оба њена брата убијена.

Извор: Ало.рс