Србија

ВУЧИЋ: Странка Сергеја Трифуновића улази у ПАРЛАМЕНТ

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је вечерас гостујући у „Хит твиту“ напад на Сергеја Трифуновића, лидера Покрета слободних грађана.

– За мене је ужасно да су политичари физички нападнути и то заслужује сваку осуду. Држава је брзо реаговала. Ко је ту томе шта опсовао да све у то не улазимо. Па чак и да је опсовао, немате право да користите силу и зато је страховито важно да је полиција одмах ухапсила нападаче – казао је Вучић и додао.- Нико нема право да нападне Трифуновића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао да са Трифуновићем не би градили политичке савезе.

– Он је пре неколико дана баку назвао „дрољом“, новинарку „проститутком“. Његова политика је супротна у свему што заступам лично, али то не значи да може било ко да му прети и да га угрожава. То је последица да постоји један екстремни део друштва који не може да савлада препреке, ане може да буде на власти – истиче Вучић.

Вучић је рекао да нема сумње да и власт мора да нешто промени.

– Пре нешто више од два месеца сам престао да им одговарам, то је добар увод, а најважније је оно што ће се дешавати у парламенту. Видео сам нова истраживања да ће и партија господина Трифуновића бити у парламенту и он ће моћи да каже шта мисли – каже он.

Он је додао да су све присталице СНС-а које су напале ДС били ухапшени.

– Немам милости за педофиле, силеџије. Партијска књижица неће никог спасити – закључио је Вучић.

Др Несторовић: Био сам противник Милошевића, припадник СПО…

О насиљу у политици говорио је и доктор Бранимир Несторовић.

– Ја сам на свом лику и делу осетио насиље на друштвеним мрежама. Ти који то раде… Ја као припадник СПО-а сам учествовао у протестима. Био сам противник Милошевића и мислим да нисмо постигли ништа – казао је Несторовић на шта је Марић додао да је у то време био државник секретар.

Доктор је навео да мора да се зна за шта се неки политичар залаже, а не да немају предлоге.

Извор: Блиц