Србија

ОТКРИВЕНО! ТИЈАНИ ХАПШЕЊЕ СМЕСТИЛА БИВША ДРУГАРИЦА: Ајфонка је због ње завршила у затвору

Тијани Максимовић, познатијој као Тијани Ајфон, хапшење је сместила мадам са Звездаре (име и презиме познато редакцији), с којом је последњих месеци на ратној нози.

Како Курир сазнаје, старлету, која је у јавност доспела преко ријалитија „Парови“, некадашња шефица је пријавила преко њој блиских људи који су из Бијељине. Она је дојавила када ће Тијана са три другарице чамцем прећи Дрину и илегално ући на територију Републике Српске због оргија на којима су биле ангажоване. Како су нам испричали људи који познају Тијану, њих две су у свађи од прошле године због нерашчишћених рачуна.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, прошлог лета је Тијана радила за ту госпођу, која јој је уговарала посао у Хрватској. Максимовићева је тада отишла да одради ангажман, али је настао хаос и, уместо хонорара од неколико хиљада евра, добила је батине. Старлета тада није нашла начин како да се врати у Србију јер је остала без пребијене паре. Ипак, после неколико дана се снашла и, када се вратила у Београд, вршила је притисак на мадам да јој исплати новац уместо муштерије. Дала је и отказ и одлучила да постане самостална у том послу.

Није губила време, већ је направила своју мрежу и круг девојака које желе да се баве проституцијом, и кренуле су у акцију. Тијана је унајмила комби и возача који их је возио на договорене локације, где су се састајале са муштеријама. То је тако функционисано неко време, али нерашчишћени рачуни између ње и мадам са Звездаре су остали. Она је преко једне од девојака које су биле с Максимовићком у чамцу сазнала да ће старлета са својим „радницама“ илегално да пређе границу и сместила јој хапшење.

Подсетимо, Ајфонка је прошле среде завршила иза решетака и одређен јој је притвор до тридесет дана. Она је ухапшена са још 35 особа. Старлета је на саслушању рекла да је ишла на журку на коју ју је позвао пријатељ, али на остала питања није хтела да одговори.

У акцији „Кристал“ Управе за организовани и тешки криминал и Полицијске управе Бијељина те ноћи у викендици надомак Бијељине одузети су 14 пакетића кокаина, 10 пиштоља, медицинска дрога, три панцира, као и нешто више од 10.000 евра у различитим валутама.

Извор: Курир.рс / Љиљана Станишић