loading...
Здравље Свет

СЗО ЗАБРАНИЛА ОБДУКЦИЈЕ? Италија се оглушила о наводну наредбу и ево шта је открила код умрлих од короне!

Италијански лекари нису поштовали глобални закон СЗО о здравству, који их позива да не обављају обдукцију умрлих од коронавируса, и открили су да то није вирус, већ бактерија која узрокује смрт! Она доводи до стварања угрушака у крви и смрти пацијента.

Тако Италија већ побеђује тзв. Ковид-19, који није ништа друго до “уобичајена интраваскуларна коагулација” (тромбоза), пише сајт thelogicalindian. com, који доноси и доказе у виду докумената италијанског Министарства здравља.

“А начин на који ће се носити с тим, то јест његовим лечењем, јесу” антибиотици, протуупални лекови и антикоагуланси. ” Пре свега – аспирин?!

Ову сензационалну вест приредили су италијански лекари обдукцијом пацијената, са узроком смрти коју је произвео Ковид-19.

Отворили су тело, и схватили да су се вене прошириле и згрушавале крв, да су све вене и артерије пуне крвних угрушака који ометају нормалан проток крви, превозећи кисеоник до свих органа, углавном до мозга, срца и плућа, а пацијент на крају умре…

Већ знајући ову дијагнозу, италијанско Министарство здравља одмах је изменило протоколе лечења против Ковид-19 … И почело је прописивати ​​100 мг. аспирина и апронакса својим зараженим пацијентима!

Резултат: пацијенти су се почели опорављати и појавила су се побољшања. Министарство здравља пуштало је и послало кући више од 14.000 пацијената у једном дану.

То је разлог зашто антибактеријски гел делује, и хлор-диоксид …

thelogicalindian. com/aleksinac.biz

Детаљним истраживањем смо утврдили да СЗО уопште није забранила обдукције умрлих од коронавируса већ је објавила Упуте за сигурно руковање мртвим телом у контексту КОВИД-19 пандемије (документ доступан овде)

Ови упути не представљају никакав глобални закон СЗО о здравству.

Извор: Србија јавља