Србија

УЖАС! Мајка подводила ћерку (13), ухапшена четворица клијената! Комшије тврде: Стално смо је виђали са мушкарцима…

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Бранка Ј. (48) из околине Алексинца ухапшена је због сумње да је две године присиљавала на проституцију своју ћерку (13) и да је то наплаћивала од 1.000 до 3.000 динара! Истовремено, приведени су и С. С. (57), К. М. (26), Н. Ш. (46) и П. А. (40), који су користили сексуалне услуге девојчице

Како сазнајемо од извора из истраге, Бранка је „клијенте“ налазила међу својим познаницима и доводила их у кућу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Осим у селу код Алексинца, осумњичена је се*с са њеном ћерком договарала и у једној кући у Нишу. Од ћеркиних муштерија је тражила да им купују храну или дрва за огрев – наводи наш саговорник.

Случај је откривен пошто девојчица више није могла да издржи хорор, па је телефоном о свему обавестила полицију, након чега су ухапшени њена мајка и мушкарци који су је искоришћавали. Они су саслушани пред Вишим тужилаштвом у Нишу, а судија за претходни поступак Вишег суда им је потом одредио притвор до 30 дана.

Комшије мајке монструма кажу да се она са две ћерке из Ниша доселила у њихово село и да им је рекла да јој је муж у затвору.

– Убрзо је једна ћерка нестала, а она је казала да се удала у оближње село. Ова друга мала је похађала пети разред, стално смо је виђали са непознатим мушкарцима. Бранка је говорила да су јој то рођаци. Стизао је такси за таксијем, нису то били мештани, не знамо одакле су долазили – причају огорчени људи.

У кући ухапшене жене затекли смо њену сестру и човека који се представио као пријатељ. Обоје су углас тврдили да је Бранка Ј. неправедно у притвору.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Информер.рс