Србија

ВУЧИЋ САОПШТИО: Телеком био приморан да финансира Великог брата! Ево о чему је реч!

Током гостовања у „Новом јутру“ на телевизији Пинк председник Србије Александар Вучић показао је уговор који су склопили Телеком Србија и телевизија Б92 у ком пише да ће Телеком финансирати пројекат „Велики брат“

Председник Вучић је рекао да неки само нападају и критикују, а где год да пођете широм земље можете да видите фабрике које се граде и које раде, а које су они пре нас уништили и затворили.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је истакао је да је Телеком финансирао некада „Великог брата“ и да је у то време „највиша вредност“ био „Велики брат“, као и то да су у питању милионски уговори из 2008. и 2009. године, које је и показао гостујући у студију.

– Дошао сам до уговора о Телекому. Телеком је финансирао „Великог брата“. Тада је Телекомом управљао члан демократске странке Бранко Радујко.

– Неки ће остати упамћени по градњи студија „Великог брата“ а неки по изградњи путева и фабрика – истиче он.

– Један тајкун има интерес да све уништи, зато што је Телеком почео да престиже ту тајкунску компанију. Прелази у вођство. Сада имају за циљ да га растуре и да растуре државу Србију – рекао је Вучић.

Председник додаје да је то патолошка потреба растурања своје земље, иста као и потреба да нам ни у једном граду не оставе ни једу фабрику.

-Све су уништили, све су опљачкали – рекао је председик.

 

 

 

 

Извор: Информер.рс