Регион

Јадранка Барјактаровић након скандала ЈЕДНОМ РЕЧЕНИЦОМ НАПРАВИЛА ХАОС: „Срозала си се најниже могуће!“

Фото: Твитер принтскрин

Јадранка Барјактаровић огласила се на Фејсбуку, након што јој је Инстаграм профил угашен због провокација и говора мржње.

Певачица Јадранка Барјактаровић нашла се на мети осуда због наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића „Не може нам нико ништа“ отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, а данас јој је угашен званичан Инстаграм налог због провокација и говора мржње, будући да је велики број корисника пријавио певачицин профил након поменутог наступа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јадранка се након тога огласила на Фејсбуку.

Samo da obavijestim noje prijatelje,pratioce,i ljude koji me vole,da mi je ugasen Instagram profil…Voli Vas Jaca❤

Posted by Jadranka Barjaktarovic on Tuesday, September 8, 2020

– Само да обавестим моје пријатеље, пратиоце и људе који ме воле да ми је угашен Инстаграм профил… Воли вас Јаца – написала је певачица, а ова њена објава изазвала је лавину реакција.

Наиме, многи су је у коментарима осудили због поступка на наступу у Подгорици.

„Како те није срамота, у Србији зарађујеш хлеб, а певаш против Србије“, „Брука“, „Срозала си се најниже могуће“, писали су јој пратиоци.

Подсетимо, Јадранка је након овог скандала за „Блиц“ испричала зашто је отпевала поменуте стихове у измењеном облику.

– Синоћ сам наступала у Подгорици у једном клубу, и у једном тренутку појавило се око хиљаду патриота који су дошли са скупа који је био организован у Подгорици. Они су тако певали и мене је очигледно понела та атмосфера, па сам и ја поновила за њима. Жао ми је што је све тако схваћено. Ја сам Црногорка волим своје, а поштујем туђе. Они који ме знају, знају да ништа лоше нисам мислила. Међутим, ко хоће да разуме нек разуме, ко неће, нећу ником да се извињавам – рекла је певачица које годинама ради и живи и на релацији Србија-Црна ора.

Извор: Блиц