Србија

ЈОВАНА И СРЂАН ДОБИЛИ ПОНУДЕ ОД ТРИ ТЕЛЕВИЗИЈЕ: Чувени водитељски пар близу ОДЛУКЕ о којој ће причати сви

Водитељски тандем, како “Блиц” сазнаје, озбиљно размишља где ће наставити каријеру након што званично окончају сарадњу са досадашњим менаџментом.

Вест да Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић напуштају Јутарњи програм на Телевизији “Прва”, одјекнула је попут бомбе. Овај водитељски дуо који се већ две године будио уз гледаоце ове телевизије одлучио је да да отказ. Оно што се сада сви питају јесте где ће наставити каријеру. Како “Блиц” сазнаје, у игри су чак три телевизије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Истог тренутка када се сазнало да су Јована и Срђан дали отказ, конкурентске телевизије почеле су да се утркују ко ће их приволети да буду у њиховом јату. Осим Јавног сервиса Србије, на којем су почели каријеру, а на којем су радили пет година Јутарњи програм, позив је стигао и од челника Телевизије “Пинк” на којој је овај тандем радио осам година. Они су на „Пинку“ такође били део јутарње редакције, одакле су отишли на „Прву“. Њима је отворена понуда и К1 телевизије, коју држи Јованин супруг Жељко Јоксимовић – открива наш извор и кроз осмех додаје:

– Јована и Срђан су прави порофесионалци, тако да то што једна понуда долази од Жељка, не значи да је он у предности. Оно што знам, јесте да су обоје заинтересовани за све опције и да ће одлуку донети када званично окончају сарадњу са досадашњим послодавцем. Свакако да ће имати времена да изаберу најбољу понуду, како су то и до сада чинили. Они дефинитивно неће остати на “Првој”, али неће ни одуговлачити са избором нове фреквенције.

Јована и Срђан, као и претходних дана, нису одговарали на наше позиве и поруке по овом питању. Подсећања ради, они су отказ дали у четвртак, а како смо сазнали, разлог је мимоилажење у мишљењима и ставовима са менаџментом телевизије. Ниједно од њих се отада није огласило по овом питању, као ни Телевизија “Прва” саопштењем. Једино је Срђан током јучерашњег дана пратиоце на Инстаграму поздравио са хиподрома. Иако је Јована 2016. године отворила своју ПР агенцију, а Срђан увелико има дозволу пилота, према речима нашег извора блиског водитељима, они ће наставити да се баве својим примарним занимањем, новинарством.

Јована: Размислићу о Жељковој понуди

Када је Јованин супруг Жељко прошле године отворио своју телевизију, шушкало се да би она могла бити њихово ТВ лице, али је она на то одговорила са осмехом:

– Ја се бавим информативним садржајем, дневнополитичким темама. А то није концепт који мој супруг прави. Тако да, ако буде одлучио да отвора неку телевизију која ће бити информативног карактера, радо ћу размислити о понуди коју ми буде дао – рекла је у марту ове године Јоксимовићева.

Извор: Блиц