Регион

МЕДОЈЕВИЋ ШОКИРАО РЕГИОН: “Где се повезах са вама Србима и опет изгубих, уместо да сам био ваш непријатељ”

Срби у Црној Гори више воле своје непријатеље него браћу Црногорце, поручио је на Фејсбуку председник Покрета за промене Небојша Медојевић.

Медојевић је на Фејсбуку написао да су “браћа Црногорци били уз Србе у Црној Гори када им је било најтеже”, као и да се “опет понавља зла коб српства”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Где се повезах са вама Србима и опет изгубих. Уместо да сам био ваш непријатељ и диловао са власницима Вијести. Сад би ме и више ценили и био бих пожељан у Влади. Овако…. Ништа”, написао је Медојевић. “Опет се понавља зла коб српства. Све што у рату добијете на бајонет и са крвљу, у миру изгубите кроз преговоре. Ово се не односи на нашу браћу Србе из ДФ. Ми смо наше братство исковали у борби.”

Он је додао и да не схвата да су “за Цркву важнији власници Вијести” од њега.

“Засто је Црква против да ја уђем у Владу и спроведем реформе и отворим досијее службе и обиавим имена шпијуна? Засто су против власници Вијести, знам”, написао је председник Покрета за промене. “Али изгледа да кандидате за Владу договарају породица Ђукановиц и породица Перовић. Уз благослов Цркве!”

Медојевић је поручио и да је “Црногорац, а не потурица”.

“Нисам антисрбин. Црна Гора је држава. У њој живе и Црногорци. Сва права свима. Ја поштујем Србе у ЦГ, борио сам се раме уз раме са њима. Поштујте и ви Црногорце

Али ја вас и даље волим. И ви сте наша браћа”, написао је Медојевић.

 

 

 

 

Извор: Нова