Србија

ПОЈАВИО СЕ ПРВИ СНИМАК КОСТЕ КЕЦМАНОВИЋА: Дечак-убица дозива маму и говори ово (ВИДЕО)

На друштвеној мрежи Тикток појавио се једини снимак Косте Кецмановића како се обраћа мајци!

Трагични догађај који се одиграо 3. маја у ОШ „Владислав Рибникар“, где је четрнаестогодишњи дечак извршио масакр убивши деветоро својих вршњака и радника обезбеђења, оставио је дубок шок и неверицу у Србији. Дечак убица је, према информацијама истражитеља, показао невероватну емотивну дистанцу према својим жртвама, одбивши да погледа фотографије деце и радника обезбеђења које је убио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је учествовао у овом стравичном догађају, дечак је истражитељима рекао да не зна тачно у кога је све пуцао и да ли је некога погодио. Ипак, занимљиво је да је пре саме трагедије претраживао интернет како би сазнао да ли у Србији постоји казна доживотног затвора, вероватно како би схватио могуће последице свог поступка.

Дечак-убица се предао полицији одмах након извршења масакра и од тада се налази под надзором у психијатријској установи. Стручњаци су током протекла три месеца спроводили испитивања како би разумели његово психичко стање, особине личности и његову урачунљивост. Ова трагична ситуација је дубоко потресла јавност и поставила многа питања о узроцима и последицама оваквих догађаја, те се чека даљи развој истраге како би се разумели сви аспекти ове трагедије.

Костина мајка Миљана милионерка

Апелациони суд у Београду недавно је потврдио одлуку Вишег суда којом се налаже забрана отуђења имовине родитеља Косте Кецмановића, малолетног починитеља стравичног масакра у ОШ „Владислав Рибникар“. Као резултат те одлуке, имовина Миљане Кецмановић, мајке Косте Кецмановића, која је утврђена као милионерка, била је обухваћена.

Конкретно, суд је наложио да средства у власништву Миљане Кецмановић у износу од 2,7 милиона евра у динарској противвредности буду пренета на јавног извршитеља који ће их чувати у депозиту до правоснажног окончања парничног поступка. Парнички поступак је покренут од стране породица страдалих деце, а циљ је правоснажно утврдити одговорност и евентуалне накнаде за штету.

Миљана Кецмановић, мајка Косте Кецмановића, појавила се јуче касно поподне у згради у Народног фронта где су до злочина сви заједно живели, јављају репортери портала Република.рс.

Како јављају наши новинари, Миљана је тачно у 18.30 откључала врата зграде и попела се до стана. Неки минут касније, откључала је и врата стана у Народног фронта и ушла у породични дом Кецмановића.

Миљана је носила црну летњу хаљину и папуче, а у рукама је имала повећи цегер и ташну.

Коста Кецмановић дозива своју мајку

Снимак на друштвеној мрежи ТикТок који приказује дечака убице Косте Кецмановића како седи у парку и дозива мајку. Како се види на снимку седи у паркићу и чека мајку Миљану да дође по њега и да га одведе кући.

– Ово је блам! Једва чекам да моја мама дође по мене! – рекао је Коста на снимку.

@koctakecmanovc kosta 2021#kostakecamanovic #kosta #kostalovers #fanskosta #binikosta💢 #kostaganteng😩🇷🇸 #iloveyoukosta💍❤️ #kangenkosta #serbia #beograd #kostakece #aquadulu ♬ suara asli – koctakecmanvc!

Извор: Република