Србија

ВОДИТЕЉКА НИЈЕ ЗНАЛА ШТА ЈЕ СНАШЛО: Цеца Бојковић викала на њу усред емисије на РТС-у

Глумица Светлана Цеца Бојковић изнела је свој став о пандемији коронавируса, а њене речи подигле су велику прашину на друштвеним мрежама.

На питање како се сналази у времену које је све снашло и да ли се привикла на нову нормалност, алудирајући на пандемију коронавируса, Цеца Бојковић је одговорила да се сналази како мора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Прво желим да кажем да је тај израз ‘нова нормалност’ један од 10 израза који ме у овој ситуацији у последњих шест месеци изузетно иритира. Молим вас, шта је то? Они који морају то да говоре и који прокламују то нису нимало иронични. Нормалност је нормалност, нема ту нова или стара“, рекла је Светлана Бојковић.

Додала је да је збуњује значење „социјалне дистанце“.

„Постоји физичка дистанца, социјална дистанца је нешто сасвим друго. Значи тако неке фразе уђу у оптицај и оне се тако понављају. Мислим да је позориште једно од тренутно најугроженијих установа, јер је тешко и глумцима и гледаоцима у сали са малом количином ваздуха“, истакла је глумица.

Она се осврнула и на препоруке Кризног штаба.

„Кризни штаб нам саопштава разне контрадикторне ствари, данас ово, сутра оно, а онда стална претња да ће бити нових мера… Аман, пустите нас, људи, да дишемо, да дишемо и да живимо. Па кад буде, биће. Ако треба да умрем, ја ћу да умрем“, завршила је она у гостовању на РТС.

Извор: Б92