Србија

КАФИЋИ ЗА САДА БЕЗ ЗАТВАРАЊА! Председник Вучић открио све: Ево шта нас чека за неколико дана!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да је за сада против затварања угоститељских објеката, због људи из тог сектора који од тог посла живе, и додао да ће се са евентуалном одлуком о скраћењу њиховог радног времена или затварању сачекати још два или три дана.

Додао је да ће то зависити од бројева новозаражених на дневном нивоу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одговарајћи на питање новинара да прокоментарише упите појединих представника опозиције зашто држава не затвара барове и кафиће, који су инкубатори заразе, Вучић је одговорио: ДА, да смо их затворили онда би говорили да смо им отели новац.

Казао је да људи који раде у угоститељском сектору, као и сви дуги, морају да нахране своју децу и породице.

На питање да прокоментарише отварање радње СББ-а у Тржном центру Галерија у Београду на води, Вучић је рекао да је он срећан због тога и да му је драго да су и они који су критиковали тај пројекат препознали његову вредност.

– Сви признају да смо направили велики посао у Београду и Србији, рекао је Вучић и додаје да је задовољан посетом у новом тржном центру.

На објаву Сергеја Трифуновића на Твитеру да је митрополит Амфилохије требало да говори на Вучићевој сахрани, председник је рекао да је Сергеј у праву.

– Ја сам им то одавно рекао…Уместо што губите стотине милиона евра које сте уложили у разне медије, лакше је да ме убијете, јер, да се не лажемо, само један проблем имате. . . Па хајде, урадите то већ једном, немојте да претите и да се кријете иза друштвених мрежа, рекао је Вучић.

Приметио је да Твитер ту објаву Трифуновића није забранио и додао да они који су требали да пријаве тај случај то нису учинили.

Додао је да су Доналду Трампу забранили објаву везану за изборе, а да Трифуновићу нису забранили објаву на којој позива да убију легитимног и легалног председника.

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Тањуг