Србија

ОБЈАВЉЕН ШОКАНТАН СНИМАК: Сачекуша у сред дана поред школе у Новом Саду

Фото: Твитер принтскрин

Мирослав Паровић, председник председништва Народног слободарског покрета, објавио је данас видео снимак на коме се, како тврди, види како један мушкарац у последњем тренутку успева да умакне двојици атентатора, који су му организовали сачекушу, крајем октобра у Новом Саду.

“Погледајте како човек у Новом Саду утрчава у туђа кола и тако се спашава од сачекуше. Тако је то када у граду криминалци држе власт јер су скупили највише сигурних гласова. А из приложеног се види да се ови маскирани тресу од страха пред Вучићем и његовом “борбом против мафије”, навео је Паровић на твитеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У разговору за портал Нова.рс, Паровић објашњава да се поменути инцидент догодио на Углу Суботичке улице и Футошког пута, преко пута “Југоалата” у Новом Саду.

“Ово се највероватније догодило крајем октобра. Заиста не знам ко су људи на снимку. Моја је претпоставка да они то нешто заташкавају, имам такав утисак. Добио сам снимак од пријатеља као и прошли пут када је био случај Контић. То су ти њихови навијачко криминални обрачуни. Класично личи на те њихове обрачуне, а овде је спорно и то што је на 100 места од школе, што се види и на снимку да је “Зона школе”, навео је Паровић.

Извор: Нова