Русија

СТРАВИЧНО! Јутјубер убио своју трудну девојку и преносио то уживо: Гледаоци му плаћали да је мучи!

Руски јутјубер ухапшен је након мучног преноса уживо у којем је његова трудна девојка преминула, јер су његови гледаоци платили да је подвргне окрутном злостављању.

Стас Рифлеј је наводно приморао Валентину Григоријеву да изађе на балкон носећи само доњи веш. Спољна температура је била испод нуле. Гледалац преноса уживо је 30-годишњем Рифлеју платило 1.000 америчких долара како би злостављао Валентину, наводи се у извештају „Buzzmedia“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За Валентину (28), која је била у раној фази трудноће, мислило се у том тренутку да је преминула од последица хипотермије.

Рифлај, чије је право име Станислав Решетников – није искључио камеру чак ни кад је схватио да је Валентина „полумртва“.

На снимцима се може видети како је уноси унутра са балкона и покушава да је оживи.

Стравичан пренос наставио се за десетине хиљада пратилаца чак и након што је позвао хитну помоћ, а снимање се наставило и када су болничари стигли и прогласили је мртвом.

Верује се да је емитовање настављено два сата након што је умрла.

Потом је обдукција показала да је Валентина преминула од последица „стравичних повреда главе“, а Рифлај је на суду признао да ју је ударио на дан када је преминула.

Рифлај зарађује од „донација“ на мрежи од своје руске и међународне публике.

У претходном емитовању прскао је Валентину бибер-спрејом, а како наводе страни медији, његови стримови су били „пуни окрутности“ према њој.

 

Извор: Б92