Србија

ЈОШ ДВЕ ДЕВОЈКЕ ПРИЈАВИЛЕ МИКУ ЗА ЗЛОСТАВЉАЊЕ: Сара Зељковић и анонимна глумица управо дошле из полиције

Глумица Сара Зељковић и још једна неименована девојка данас су у полицији такође изнеле оптужбе за сексуално злостављање против свог некадашњег учитеља глуме Мирослава Мике Алексића.

Познати учитељ глуме, подсећамо, ухапшен је након што је глумица Милена Радуловић изнела све детаље о злостављају од стране редитеља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Када сам напунила неких 16, 17 година, Мика ме је позвао код себе у канцеларију на разговор. Не сећам се тачно како је то искомуницирао. Све у свему, почео је да ме испитује везано за секс. Врло се добро сећам питања, као и шта сам имала обучено тај дан, што сам касније чула да хоће да се деси када је неки трауматичан тренутак био у твом животу. Питања су била: „Да ли се кре*еш?“. Ја сам се наравно збунила, али пошто се подразумевало у мом животу да се на свако Микино питање одговори, ја сам стидљиво одговорила „да“, на шта се он насмејао и рекао: „Да, да, а је л’ волиш да се кре*еш?“. Ја сам и даље била потпуно збуњена ситуацијом која се дешава, али је он само наставио да поставља питања. „А где највише волиш да се кре*еш?“. Ја сам и даље имала неки тупави кез на лицу па је уместо мене он одговорио на то питање: „Где стигнеш, а?“, након тога је престао да ме испитује и једине ситуације које се сећам следеће је било да ми је тражио да устанем и да се окренем, што сам ја послушно урадила, да би ме он потапшао/протресао по дупету и рекао: „Мало је канта, али може да прође“, само је део исповести Саре Зељковић.

Сара Зељковић која је била ученица, ишла је у школу глуме код Мике Алексића, данас је у полицијској станици дала изјаву о случају злостављања. Са њом је била још једна девојка која је желела да остане анонимна.

„Уколико дате изјаву полицији, можете бити сигурни да ће она остати анонимна уколико то желите. Тим путем желим да позовем све девојке које имају било какво искуство сексуалног злостављања од стране Мике Алексића да ми се обрате и да ћу их повезати са сјајним људима из полиције који раде на овом случају. Ово је важно да назначим, како се не би довело случајно у питање процедура полиције која је врло професионално, педантно урађена и која гарантује анонимност. Управо долазим из полиције где сам званично дала изјаву са још једном девојком чија ће прича остати анонимна“, написала је она у објави

Извор: Курир.рс/М.М.