Србија

„НОСЕ МЕ У СЕБИ!“ Мику питали да ли се нека ученица заљубила у њега, дао је ЈЕЗИВ ОДГОВОР

Интервју Мике Алексића потврдио да је увек размишљао о својим злоделима које је Србија сада јавно сазнала

Познати српски редитељ и учитељ глуме Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао док је била малолетна. Милена је у својој исповести испричала да се све догодило у школи глуме, “више од једном”, када је имала само 17 година а Алексић већ 61.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вест о угледном професору глуме Мирославу Мике Алексићу, који је завршио иза решетака због сексуалног злостављања својих ученица, наишла је на жестоку осуду јавности.

И док се није јавно сазнало за мрачне тајне и злодела које је вршио угледни професор, редитељ и сценариста Мика Алексић, из његових интервјуа за новине и дневне магазине могло се наслутити које ствари је крио од јавности.

Наиме, Мика Алексић је у једном од интервјуа, за дневни лист “Политика”, одговарао у стилу онога што је цела Србија сада могла да чује претходних дана. Делове интервјуа вам преносимо у тексту и фотографији испод.

-Доживљај задовољства живота који јелеп сам по себи, као и чињеница да сам од свог заната направио уметност у којој сам ОСТВАРИО ПРАВИ ОДНОС СА ДЕЦОМ. Ја, нажалост, немам своју децу, али имам њих 3.000 који, на одређен начин, носе мене у себи. Учећи их глуми НАУЧИО САМ их животу, рекао је тада Алексић.

На питање ДА ЛИ СЕ НЕКА УЧЕНИЦА ЗАЉУБИЛА У ЊЕГА, он је одговорио- То су природна пубертетска осећања која се понекад, јаве. То су наклоности у ситуацијама кад ти је неко близак. Али, то се лако превазиђе. Преведе с еу други облик и добије прави пријатељски садржај. И ја сам се у гимназији заљубио у професорку.

Подсетимо, припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Мирославала Алексића (68) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела силовање и недозвољене полне радње.

 

Извор: Објектив.рс