Србија

ОГЛАСИЛА СЕ ЈОШ ЈЕДНА ПОЗНАТА ГЛУМИЦА И ОТКРИЛА СВЕ: „Алексић је тукао моје дете у школи“

Глумица Радмила Живковић, након тешких искустава младих колегиница Милене Радуловић (25) и Иве Илинчић (24), које су изнеле да су биле сексуално злостављане и узнемираване од Мирослава Алексића (68), згрожена и повређена открива кроз шта је њена ћерка Бојана прошла у школи чувеног наставника глуме.

„То је монструозно. Ја разумем ове девојке, већ жене, које су ћутале. У нашем друштву је тако, срамота је рећи да те неко пипао да ти је нешто радио. Не могу да схватим будале које их нападају што раније нису ништа рекле. Мора човек да дође до психичког стадијума да може да заузме став о ономе што му се дешавало“, започела је своју исповест глумица о случају који је потресао домаћу јавност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Нисам имала прилику да будем у таквим групама, ја сам девојчица која није из Београда и нисам ишла у те школице. То су обичне секције глуме, само што су појединци као Мика били посвећени само томе. Деца су доносила новац, то је био 60 евра месечно… Предатор да се тако иживљава над туђом децом… Дивим се родитељима који га нису задавили буквално. То је такав ужас, озлојеђена сам“, каже Живковић за „Блиц“.

Глумица је открила да је њену ћерку Алексић тукао док је била код њега у школи, и да је убрзо одустала од његових часова.

„Моје дете је ишло код Мике, хтели смо да иде мало у секцију, да буде у друштву, проводи слободно време са својом генерацијом. Ишла је три пута и рекла да неће више да иде: ‘Он се дере, тукао ме је мотком по прстима!’ Ко сме то да ради уопште? Ко сме твом детету да каже да је глупо и ружно? Човек је дегенерик, манијак, не знам шта да кажем, осим оно чувено: Срам га било! Треба да добије максималну казну. Срам га било да негира. Он треба да буде тамо где заслужује. Да вам не причам шта је све радио када је постављен за директора позоришта Душко Радовић“, закључује Живковић, а убрзо је те наводе њена ћерка Бојана Бамбић потврдила у медијима.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92