loading...
Спорт Србија

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК: Фудбалери Партизана у бункеру Веље Невоље (ВИДЕО)

Велику прашину у јавности подигло је хапшење Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља, једног од вођа навијача Партизана, али и како се сумња, вође озлоглашеног криминалног црногорског Кавачког клана.

Заједно са Беливуком ухапшено је још неколико чланова ове криминалне групе која је у тренутку хапшења била на стадиону Партизана, тачније у просторијама некадашњег ресторана ФК Партизан.

Полиција је током хапшења на стадиону у Хумској пронашла и бункер са оружјем које је, према неким сазнањима, користила ова криминална група.

Ипак, оно што је несвакидањшње у целој причи јесте управо то што су тај бункер пред почетак актуелне сезоне посетили фудбалери Партизана. Црно-бели су, као по традицији, пред старт сезоне делили сезонске карте највернијим навијачима, не слутећи шта ће се само пар месеци касније на истом том месту открити.

Фудбалери Партизана, заједно са стручним штабом и Савом Милошевићем на челу, били су део организованог традиционалног дружења навијача и фудбалера почетком септембра месеца, а које је овог пута због целе епидемиолошке ситуације било организовано у просторијама ресторана ФК Партизана.

Дружење се у једном тренутку преселило из ресторана у навијачки бункер где су фудбалери имали право да одаберу један реквизит са обележјем јужне трибине и свих Гробара, што се може видети и у приложеном видеу који је стајао на официјалној страници ФК Партизана, а сада се налази на јутјуб каналу “Јужна трибина.”

Дружење навијача и спортиста пред старт сваке сезоне традиција је свих већих клубова, како у Србији и региону, тако и шире. Само, ко би могао да слути да ће после оваквог једног скупа, пар месеци касније, на истом месту бити јаке полицијске снаге и изводити једну од највећих полицијских акција у последњих двадесет година…

Извор: Курир/srbijadanas.com

loading...