Србија

УСТАЈ СРЂАНЕ, МОРАШ ДА СЕ НАПИЈЕШ ДО 2! Некада су мајке будиле синове за школу, а сада за КАФАНУ (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Син се растеже у кревету, нећка се и моли мајку да га пусти „још 5 минута“

Након нових, пооштрених мера које је донео Кризни штаб, а које се примењују од овог викенда, друштвеним мрежама масовно се шири шаљив снимак на којем се види како мајка буди сина у 7 ујутру како би на време стигао у кафану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ајде Срђо устани, субота је 7 ујутро, кафане раде до два, мораш да устанеш. Какво је сад ово спавање? – почетак је шаљивог клипа у којем мајка долази код сина у собу како би га пробудила.

Син се растеже у кревету, нећка се и моли мајку да га пусти „још 5 минута“. Мајка наставља са убеђивањем говорећи му да „мора да стигне да се напије до два и да не закасни случајно у кафану“.

Пошто се син и даље развлачи по кревету, мајка онда вади „кеца из рукава“ који јој служи за разбуђивање – флашу жестине.

Наравно, овај клип је шаљивог карактера, али и он је само још један доказ да су дневне и тајне журке постале огроман проблем у сузбијању ширења корона вируса.

Готово свакодневно смо сведоци да надлежни органи упадају у просторе где се одвијају такве тајне журке.

Такав случај догодио се и овог јутра, када је прекинута једна масовна журка у хангару на Старом сајмишту. То је, нажалост, само једна од илегалних забава које су одржане и поред свих забрана и мера које су надлежни органи донели.

Извор: Телеграф