Србија

ВУЧИЋ НАЈАВИО ЧИСТКУ У СТРАНЦИ: Поједини у СНС су бахати, мораћемо да правимо БРОЈНЕ КАДРОВСКЕ РЕЗОВЕ унутар партије!

БЕОГРАД – Председник СНС Александар Вучић изјавио је данас после седнице Председништва СНС да се поједини у странци понашају бахато и да ће на наредној скупштини странке морати да се направе бројни кадровски резови.

„Један део људи се понаша бахато, већина не, али мораћемо да правимо бројне резове унутар партије како би то предупредили и зато ћемо на скупштини странке изаћи са додатним програмом, како би постигли све оно што смо пре зацртали“, нагласио је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је да се заврше сви велики инфраструктурни пројекти, да плате буду 900 евра до 2025. година, а пензије 450 евра, нагласио је Вучић.

„Тако да ће бити значајног кадровског мешања карата и озбиљног подмлађивања странке“, истакао је Вучић додајући да има пуно људи у странци који желе да се боре и раде.

То је био део његове критике на Председништву СНС, додао је Вучић.

Каже да многи на власти не раде викендом и да не зову људе да виде имају ли и које проблеме, као и да он лично одговори на више од сто порука дневно преко друштвених мрежа или зове обичне људе телефоном.

Немогуће да од 22 министра само један минситар нешто ради за викенд, то су ствари које морају да се мењају, поручио је Вучић.

Каже да је лично пре пет или шест година инситирао и рекао људима на Главном одбору странке да ће неки од њих морати да ослободе место за неког другог када види да неко од њих почиње да се понша бахато као што се понашала власт Ђиласа, Јеремића, Тадића и осталих.

Извор: Курир.рс/Танјуг