Србија

ХИТНО СЕ ОГЛАСИО ВУЧИЋ: Упозоравам људе у Србији да никоме не дају паре! ОВО СУ ПРЕВАРАНТИ КОЈИ ИДУ ОД ВРАТА ДО ВРАТА

Упозоравам људе у Србији да никоме не дају паре за странку, јер ти који вам то кажу лажу вас, казао је он и додао да га није срамота да то отворено каже народу јер то је истина

БЕОГРАД – Председник Александар Вучић упозорио је синоћ грађане Србије да не наседају на приче оних који им долазе и траже паре наводно за Српску напредну странку, јер то, поручио је, нису чланови те странке, већ криминалци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Упозоравам људе у Србији да никоме не дају паре за странку, јер ти који вам то кажу лажу вас. Наша странка има довољно новца, не трошимо га и не бацмо, добијамо га редовним путем захваљујући посланицима у Народној скупштини“, рекао је Вучић гостујући на РТС-у.

СНС, истакао је, има „огроман новац“ и немамо на шта да га трошимо, то углавном чинимо на хуманитарне ствари – поклоне деци, црквама и џамијама. „Немојте дозволити да вас лажу, чим дођу, траже вам паре и кажу да је за странку, тај није члан странке, тај је криминалац“, навео је Вучић.

Додао је да га није срамота да то отворено каже народу, јер то је истина. Свако други би вам овакве ствари прећутао, поручио је председник.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/ Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ