Србија

ШОКАНТНО! ВУЛЕТИЋ ЗЛОСТАВЉАО МАЛОЛЕТНОГ ДЕЧАКА: Полиција га пронашла, процурила и преписка

Владимир Вулетић, доскорашњи потпредседник Партизана, могао би да заглави озбиљну робију због сексуалног злостављања малолетника, по „узору“ на ухапшеног професора глуме Мирослава Мике Алексића!

Једина разлика је што се Вулетић сумњичи да је сексуално напаствовао дечаке, а Алексић девојке
Како смо сазнали, полиција је дошла до младића кога је Вулетић злостављао када је имао непуних 16 година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Реч је о младићу кога је Вулетић, као професор на Правном факултету, припремао за упис на овај факултет док је тај дечак био средњошколац. Полиција је дошла у посед њихових преписки из тог времена, где је Вулетић малолетнику нудио дрогу, протекцију и разне привилегије ако пристане на секс! Ако тај дечак сада пристане да сведочи против Вулетића, блудном професору не гине робија – открио је наш извор.

Бивши потпредседник Партизана је, иначе, прошле недеље саслушан у полицији због блиских контаката са Вељком Беливуком и његовим мафијашким кланом. Вулетић се сумњичи за отмицу, изнуду и прање новца, али је саслушан и због озбиљних индиција да је сексуално искоришћавао малолетнике и да им је нудио дрогу.

– На сва питања о Беливуку одговарао је тако што је све негирао или је избегавао одговоре. Инспектори су га затим испитали и у вези са његовим препискама са пријатељима, у којима Вулетић наводи да се дрогира кокаином и да му је најбољи секс са дечацима од 14 и 15 година. То је све негирао, али онда се десила једна занимљива ситуација са полиграфом – напомиње наш саговорник, и додаје:

– Кад му је понуђено да буде тестиран на детектору лажи, Вулетић је најпре пристао. Међутим, када су му унапред дата питања која ће му бити постављена на полиграфу, и кад је видео да се једно од питања односи и на сексуално злостављање дечака, одједном се предомислио! Почео је да се правда да је на инсулинској терапији због дијабетеса и да има висок крвни притисак. Чак је и његов адвокат код себе имао део медицинске документације да то поткрепи, као да је понео то за сваки случај…

Извор: Информер